Originally Posted by
hasan polat
sayın keko seni erbosandan tanıyorum, bu gün son dskikada bende gentaş aldım . Sen ince hesaplar yaparsın hissede ne görüyorsun ,yıl sonu karı ne çıkabilir 6 ay beklersek hisse ne olur gibi aklında olanları paylaşırsan sevinirim. Senin bu konularda çok iyi oldugunu biliyorum. Saygılar
dostum temel olarak çok gelecek vaad eden bir şirket olarak görüyorum...ölüsü 3 tl canlısı 4-5 tl olacak bir şirket...üç vardiya çalışan ve ihracat yapan bir şirket....gözler bu günü görüyorken akıl ve mantık yarını görüyor...bu aralar gözlerimize fazla inanmamak gerekiyor...bana göre 1,40-1,55 aralıklarından kademeli olarak toplanabilecek bir hisse olarak görüyorum...zaten hissenin davranışlarından da toplandığı izlenimi alıyorum...
sabır acıdır bu hissede ama meyvesi de olgunlaşınca çok güzel yenilecektir...şu anda insanı çok sıkabilir ama bana göre sabır etmek gerekiyor...son gelen bilançoda 13,5 milyon kar etti...son çeyrekte de bu miktara yakın yapacağı bir kar hissenin yılıklarda 50-52 milyon tl kar edebileceğini işaret eder...bu miktarda kar edecek bir şirketin olması gereken değeri 4-5 tl aralığıdır....bu şirket aynı zamanda temetü de veren bir şirkettir..tahminlerime göre ne kadar kasarlarsa kassınlar en geç temtü dönemi olan mayıs aylarına kadar baskıyı sürdürebilirler....oda maxsimum diyorum...ondan sonrası isteseler de tutamazlar...çünkü yüksek temetü bir çok yatırımcıyı çekecektir....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri