Sayfa 196/630 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1. Ha yaparlarsa genel kurulu,geçen yıl olduğu gibi temettü oranının yükselmesi lazım.Bu oran onlarında işine gelmiyor.

2. Bence temettü vermemesi daha çok işlerine geliyordur. Zaten %24.55 hisseleri var.

MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by intelijansiya Yazıyı Oku
    Bence temettü vermemesi daha çok işlerine geliyordur. Zaten %24.55 hisseleri var.

kasımda verecek temettü
    Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Fast Yazıyı Oku
    kasımda verecek temettü
    Evet Kasım da verecek ve bu da bugun netleşecek. Ama geçtiğimiz yıllardaki verdiği temettü, şirketin kredi borçlarının daha da artmasına neden oldu bence.

5. genel kurul bugün olamayabilir

6.  Alıntı Originally Posted by paracı Yazıyı Oku
    genel kurul bugün olamayabilir
    sen yoksun diyemi
    Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

7. Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by intelijansiya Yazıyı Oku
    Bence temettü vermemesi daha çok işlerine geliyordur. Zaten %24.55 hisseleri var.

Görünen %24 peki sizce bu kadarmıdır oranı?İmtiyazlı hisse olmadığı için biri şirketi ele geçirir diye tırsmazmı?O sebeplen %50 üzerindedir oranı ama dağınık bir şekilde duruyordur?Yoksa arsa fiyatının yarısına işlem gören şirketini alırlar elinden.

Sayfa 196/630 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •