Euro/usd paritesi 1.20 lere yöneldi.bu durum devam ederse ihracatının % 60 ı euro bölgesine olan silvr ın karlılığını olumlu etkileyebilir.yatırım tavsiyesi değildir.
Euro/usd paritesi 1.20 lere yöneldi.bu durum devam ederse ihracatının % 60 ı euro bölgesine olan silvr ın karlılığını olumlu etkileyebilir.yatırım tavsiyesi değildir.
Silverline Ev Gereçleri Satış ve Pazarlama A.Ş. DEN TAHSİL EDİLEN MARKA KULLANIM BEDELLERİ DİKKATLE İNCELENİRSE SON ÇEYREKTE İHRACATIN DİĞER ÇEYREKLERE GÖRE DAHA YÜKSEK OLDUĞU GÖRÜLECEKTİR.(ARÇELİK,BOSCH VE VESTEL İÇİN YAPILAN ÜRETİMLERDEN MARKA KULLANIM BEDELİ ALINMAMAKTADIR.) YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
aslında şirketin 550-600 milyon ciro yapma kapasitesi var. ayrıca yurt içi bayi agı da oldukça geniş. şimdilerde ihracat da satış agına güçlü olarak eklenmiş gözüküyor. peki hissenin fiyatı neden bu kadar düşük? geçmiş bilançolar incelendiğinde kar üretemediği hatta özsermayenin borsaya açıldığında beri neredyse sabit oldugu gözüküyor ilk defa bu yılın 3, çeyreginde özsermaye artışı oldu. şimdi bütün mesele şu, özsermaye artışı ilerleyen dönemlerde de devam edecek mi? eger edecekse hissenin fiyatıda artmaya devam edecektir.hele temettü ödemeyi de bir düzene sokarsa hissenin fiyatının yükselmesini kimse engelleyemez.galiba ben de çokşey bekliyorum bu hisseden. iyisi mi özsermayesini düzenli arttırmayı ve düzenli temettü ödemeyi kanıtlamış şirketlere bakalım. maceraya gerek yok
Sayin Kurtdere degerli paylasimlariniz icin tesekkurler. Pazarlama sirketi konusunda ise farkli gorusteyim. Sonrasinda tartisiriz detaylari. Ihracatin artmasi ise asli nda ara mali ithalatiyla da ilgili...Sanirim bu hususu atliyoruz...Selamlar, bol kazanclar...Yatirim tavsiyesi degildir...
Yanıt haklarım da dahil olmak üzere son gelişmeler, yorum ve değerlendirmeler epey birikti, kendi adıma... İlk fırsatta genel bir değerlendirme yapmayı umuyorum, ilginiz için teşekkürler. Bu arada sanayi şirketlerine yatırım yapma tutumunuzu ve sanayi şirketlerine yatırım yapma kararlılığını taşıyan tüm sostları kutluyorum. Aynı fikirdeyim, sanayi candır... İyi hafta sonları...
Sayın silverline yatırımcıları 2017 12 aylık bilançoda net dönem karı olarak beklentilerinizi yazarmısınız.
Yer İmleri