Sayfa 196/831 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 6641 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1.  Alıntı Originally Posted by eainvestment Yazıyı Oku
    Dün açıklanan satış rakamlarına göre geçen seneye göre düşüş devam etmiş ama ağustos ve eylüldeki şok düşüşten az da olsa toparlanma emareleri var. Dün de kağıdı 36'ya kadar ak yatırım ve global yatırım bastı ama Strateji Menkulden bir oyuncu 37'ye kadar çizdi tahtayı ancak onun da gücü yetmedi. Global ve ak yatırım satışları Citi'de takası olan bir fon gibi duruyor. Ne zaman satışı bırakıp almaya geçerse hareket başlar diyebiliriz. Bu arada %12 de indirim yapmış firma fiyatlarda bu da olumlu bir haber, kasım ve aralık aylarında en azından yurtiçinde aylık 1000 adet satış gerçekleştirmesi şu kur ile de kapanış olduğunda 120 milyon civarı net kar doğurur diye hesaplıyorum. OTKAR zarar yazıyor evet ama maalesef OTKAR dinamik bir firma sürekli yurtdışından iş alabiliyor, bu ihale alma haberleri de kağıda yeni hikayeler yaratıyor. TTRAK ise bu konuda maalesef stabil bir şirket, stoktaki traktörleri bir şekilde kur yüksekken ihraç yoluyla satmalıydı ancak bunu kur avantajına rağmen bile becerememiş yönetim. KDV indirimini de traktörde hükümet pas geçti, hikaye olabilecek tek faktör hurda teşviki. Bir traktör için hurda bedeli 25.000-30.000 arası hesaplandığı için sanırım buna Hükümet yanaşmıyor. Yorumlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Teşvik cıkmaması bizim işimize gelir..Diğer firmalar batar, pazarı büyük kapar.

2.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Teşvik cıkmaması bizim işimize gelir..Diğer firmalar batar, pazarı büyük kapar.
    Pazarda en büyük firma New Holland ve Case üreticisi olarak Türk traktör. Teşvik zaten yerli traktör alana verilmeli, ithal traktör alana değil. Cari açığa da ciddi katkısı olur.

3. Bir ülke düşünün ki yerli ve milli traktör satışları geçen seneye göre %80 düşsün.

Yani, geçen sene eylülde satılan her 5 traktöre karşılık bu sene eylülde sadece 1 traktör satılsın.

Önce satılamayan traktörler stokları şişirsin. Daha sonra üretim yavaş yavaş azalsın, işten çıkarmalar başlasın.

Ülkeyi yönetenler çıkıp "kriz falan yok. Bunlar dış güçlerin, köprülü kavşaklarımızı çekemeyen batılı lobilerin oyunu" desin.

Insanlardan alkış, taktir ve oy alsın.

Şaka gibi değil mi?

Değil.

Gerçeğin ta kendisi.

Her millet layığıyla..

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Fuarda umarım güzel satış yapmışlardır, ben Ttrak için yurtiçi piyasada en kötünün bittiğini düşünüyorum. Canımı tek sıkan düşük maliyetli stokların CNH Amerika'ya uygun iskonto ile ihraç edilememesi oldu.

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. yine salya sümük aşağı,gel bakalım gel..nereye kadar gelecen göreceğiz....ateş olsan düştüğün yeri yakarsın.ya fabrikayı kapayacan yada ..buradan aldıklarımı sana si.. si..... vereceğim .........verdiklerini alamıyorsun.....iyice dağıldın......2012 den 2017 ye 5 senede aldığını bir yılda verdin......

6. Artık kimse sayfaya da uğramıyor, baya bir arkadaş stop oldu sanırım. Hakkımızda hayırlısı olsun, Allah büyük.

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Uzuncuyuz toplamaya devam ediyoruz. Nereye kadar giderse artık .

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Ana Endeks - Günlük - 10.11.2018

TTRAK - Haftalık Grafiktir - 10.11.2018

tahtada olması gereken fiyat emrini verip uygulanmasını takip edenler, hileli oradan buradan virmanlayanlar, özellikle baş aktör ve yardımcıları vesikalı , şerefs,orsp ,çocuklarısınız , yerli yabancı ikinizede sözüm ,,
    ortaya koydum kim nasiplenirse afiyet olsun

biz buradayız 2019 - 2020 - 2021 - 2022 - 2023

arkadaşlar Eylül - Ekim 2018 satışları güzel geldi ,,,

Sayfa 196/831 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •