Bir ülke düşünün ki yerli ve milli traktör satışları geçen seneye göre %80 düşsün.
Yani, geçen sene eylülde satılan her 5 traktöre karşılık bu sene eylülde sadece 1 traktör satılsın.
Önce satılamayan traktörler stokları şişirsin. Daha sonra üretim yavaş yavaş azalsın, işten çıkarmalar başlasın.
Ülkeyi yönetenler çıkıp "kriz falan yok. Bunlar dış güçlerin, köprülü kavşaklarımızı çekemeyen batılı lobilerin oyunu" desin.
Insanlardan alkış, taktir ve oy alsın.
Şaka gibi değil mi?
Değil.
Gerçeğin ta kendisi.
Her millet layığıyla..
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fuarda umarım güzel satış yapmışlardır, ben Ttrak için yurtiçi piyasada en kötünün bittiğini düşünüyorum. Canımı tek sıkan düşük maliyetli stokların CNH Amerika'ya uygun iskonto ile ihraç edilememesi oldu.
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yine salya sümük aşağı,gel bakalım gel..nereye kadar gelecen göreceğiz....ateş olsan düştüğün yeri yakarsın.ya fabrikayı kapayacan yada ..buradan aldıklarımı sana si.. si..... vereceğim .........verdiklerini alamıyorsun.....iyice dağıldın......2012 den 2017 ye 5 senede aldığını bir yılda verdin......
Artık kimse sayfaya da uğramıyor, baya bir arkadaş stop oldu sanırım. Hakkımızda hayırlısı olsun, Allah büyük.
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzuncuyuz toplamaya devam ediyoruz. Nereye kadar giderse artık .
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ana Endeks - Günlük - 10.11.2018
TTRAK - Haftalık Grafiktir - 10.11.2018
tahtada olması gereken fiyat emrini verip uygulanmasını takip edenler, hileli oradan buradan virmanlayanlar, özellikle baş aktör ve yardımcıları vesikalı , şerefs,orsp ,çocuklarısınız , yerli yabancı ikinizede sözüm ,,
ortaya koydum kim nasiplenirse afiyet olsun
biz buradayız 2019 - 2020 - 2021 - 2022 - 2023
arkadaşlar Eylül - Ekim 2018 satışları güzel geldi ,,,
![]()
Yer İmleri