Sayfa 196/608 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon
Arama sonucu : 4861 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1. biz buradayız bekleriz efendim, özaksa koy sepete

2. Sepetspordan da başka ilgilenen yok zaten, o sepete atılan mallar altın olarak döner umarım, hisse sahibi de 3-5 sepete atsaydı hisse buralarda kalmazdı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. burada bir pislik oç var, ben al sat yapmam beklerim deyip pislik pislik konuşan. her yükselişte ortadan kaybolur. zeka seviyesi de çok düşük bir başka yatırım hesabından 2 senedir al sat yaptığını ağzından kaçırmış ahlaksız ******** pislik herif.

buradakileri uyandırayım o pislik ne zaman twitterda burada yardırıyorsa alsat yapıp alttan almaya kalkıyor.

aşağıdakiler karaktersizin yazdıklarından sadece 2 farklı tarihte

Biz bunu bile bile, tek lot bile vermedik, hatta aldık..!!!
    Yukarıda yazdığım herşeyin arkasındayım, bu hırsızları yemlemeye de hiç niyetim yok..!!!

varsa benim gibi gerçek uzun vade yatırımcı buyursun koysun ortaya, satmayı da hiç düşünmüyorum,

4. Sayın bitpire bende 10 senedir bekliyorum satmayı hiç düşünmedim eninde sonunda ederine gelecektir beklemeye devam

5. sorun al sat yapmak değil karaktersizliğin dibine vurmak.

ziraat 55 lerden alıp 41 lerden garanti ve iş devrediyor bu kadarda adilik olmaz..
    nasip....

7. Tahtacı sağlam olsaydı aldığı malı aşağıdan geri vermezdi, ama nerdeee, dün 8.80'lerden satanlara, bugün nerelerden verdi, belki de tahtacı da al-sat ile besleniyor.
    Endeks %1.5 artda hisse %2 ekside, dün de bir icraat yoktu al-satçılar dışında.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    sorun al sat yapmak değil karaktersizliğin dibine vurmak.
    Al sat yapmak için yorum yazanın da a.q yapmadığım şeyi yaptı diyenin de a.q..!!!

şimdiye kadar iki kez al sat yaptım, onu da buraya yazdım, birinde özdereci birinde de ASELSAN'ı alıp kâr alıp sattım..!!!

Günlük hiçbir yükselişte al sat yapmadım yapmam da, yaparsam da Allah benimde belamı versin..!!!

Varsa totoşuna güvenen aynı duayı etsin..!!!

Sayfa 196/608 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •