Sayfa 196/418 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon
Arama sonucu : 3340 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1. Senenin son işlem günü tavan yaparak yatırımcısına güven verdi.
    2024 için beklenti finansman gider kaleminin en azından yarıya düşürülmesi, sürekli yatırım yapan bir şirket için borcu sıfırlamak na mümkün zaten.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Senenin son işlem günü tavan yaparak yatırımcısına güven verdi.
    2024 için beklenti finansman gider kaleminin en azından yarıya düşürülmesi, sürekli yatırım yapan bir şirket için borcu sıfırlamak na mümkün zaten.
    tavan bozdu bawer hocam bakalım nasıl kapatacak

3.  Alıntı Originally Posted by irfan0326 Yazıyı Oku
    tavan bozdu bawer hocam bakalım nasıl kapatacak
    Problem yok hocam, bedelli işi tam olarak bittikten sonraki hareket önem arz eder, şimdilik pek kimse olmadığı için deli dana gibi hareket ediyor.

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Problem yok hocam, bedelli işi tam olarak bittikten sonraki hareket önem arz eder, şimdilik pek kimse olmadığı için deli dana gibi hareket ediyor.
    Yok yok bu hisse insanı kanser eder kanser etmezse zır deli eder bu ne ********lik böyle…bir gün mutlu hafta sonu geçiremeyecekmiyiz bu kepazelik böyle

5. Ne kadar saçma bir hareket yaptı arkadaş, tavanda onca zaman kalmasına rağmen kapanışa 3-5 dk kala sıfırladı karektersiz tahtacı, hadi 12 kapatsaydı bari.
    Sığ tahta, hareketler sert oluyor bu yüzden, ne kadar işlem oldu bilmiyorum, rüçhan daha iyi kapattı.

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Ne kadar saçma bir hareket yaptı arkadaş, tavanda onca zaman kalmasına rağmen kapanışa 3-5 dk kala sıfırladı karektersiz tahtacı, hadi 12 kapatsaydı bari.
    Sığ tahta, hareketler sert oluyor bu yüzden, ne kadar işlem oldu bilmiyorum, rüçhan daha iyi kapattı.
    Devre neden kesmedi spk ne pok yemekle meşgul şirketin sahipleri ne yapar bu rezilliklere dur diyecek kurum kuruluş yokmudur bu güzelim memlekette

7. Tavanda 1.7 milyon lot işlem görmüş…ben böyle ******** bir hisse senedine rast gelmedim

8. Kredili işlem yasağı için olabilir bu hareket

Sayfa 196/418 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •