Yarın hulk ne yapar sandıktan dostum %3-5 yukarı yapar mı ki vade in ilkgünü süpriz Olur mu aşağı yukarı yönlü ne dersini,z
WAS-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın hulk ne yapar sandıktan dostum %3-5 yukarı yapar mı ki vade in ilkgünü süpriz Olur mu aşağı yukarı yönlü ne dersini,z
WAS-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aselsan karı çok iyi geldi ancak yinede dirençlerini aşamadı günlükte 25,41 yatay direncinin üstünde kalamıyor 1 haftadır hareketli ortalamaların altında saatlikte göstergeler pozitif emme velakin günlükte ve saatlikte bir M yani çift tepe formasyonu var hedefi 22,20 vermiş matrik yarı fiyat hedefi 23,80 demiş yani bu formasyondan kurtulması için 26,00 üzerine atması gerekiyor ama iyi karlada orayı aşamadı tabi endeksinde negatif etkisi var elbet ama iyi şeyler söylemek zor teknik olarak asels için
ha şu var asels 45 lerde iken fk sı 35-40 larda geziniyordu şimdi 12 lerde rasyolar hızla düzeliyor o zamana göre asels ucuz tabiki ama birde geçmişte çok prim yapan bir asels var yani uzun vadede iyi ama kısa vadede teknik aşağı diyor şimdilik 26,00 aşarsa durum değişebilir
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
yalnız son zamanlar borsa biraz tuhaf karı iyi gelen şirketleri de basıyorlar sasa-asels mesela karları iyi geldi sasayı çaktılar asels gidemedi hadi asels ve sasa geçmişte çok iyi prim yaptılar vede rasyoları çokta ucuz değil bunları anlarımda ...
mesela goody bilançosu gelmiş 136 milyon gelmiş geçmiş en iyi bilançosunu açıklamış esas faaliyet karlılığı aynı şekil süper ama goody %-6 peki goody çokmu primliydi değildi fk sı 10-12 lerde seyrederdi şimdi 5 lere inmiş buna rağmen çaktılar hiç mantıklı değil
evet sasayada çaktılar ama sasa 1,00 lardan 15 e gitmiş %1500 prim asels 9 lardan 45 lere gitmiş ayrıca rasyoları şimdi bile fena değil mesela sasa fk sı 12 lerde asels öyle ama goody ne öyle ciddi prim yapmış rasyolarıda yarı yarıya hiç mantıklı değil
bunun gibi başka örneklerde var
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
adem,kozaa şirketin dünkü değeri 237 milyon euro, oteli var en az 200 milyon euro eder,kozal ın %45 hissesine sahip,giresun konaklı madeninin 10 milyar dolar olduğu ile ilgili açıklamalar var,kozalın bankada 2 milyar tl si var bunun %45 kozal hissesine bu oranda sahip olduğu için kozaa nın... hadi çık işin içinden
Hocam süper anlatmış sın çok teşekkür ederim allah razı olsun kardeşim. .
Günaydın Herkese,
Dün sevindim Halk aldığıma ama açılışta iyi alım gelmezse aşağı gidecek. Zaten gelmezse kendim için stop olur. Bist günlükte ikili tepe var. formasyonu bozmadan devam ediyor. Halk günlükte omuz baş olmuş. baş tamamlaması için 5,90 gibi bir yerlere gelmesi lazım. oradan endeksin durumuna göre kendini yukarı ya da aşağı atabilir. Bugünü endeks kırmızı kapatabilir. Ytd.
Bana göre böyle sizde değerlendirirseniz sevinirim.
Dün bankalardaki ani düşüş nedeni döviz yükselmesi olabilir.
Yer İmleri