Sayfa 197/777 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

1. Bir önemi var mı, yok mu bilmiyorum ama 1.08 civarında bir boşluk (gap) var. Bazı teknikçiler buna çok önem veriyorlar, "bütün boşluklar er geç dolacaktır", diye iddia edenler var. Komşu topikte de bahsedilmişti diye hatırlıyorum. Burası, Sayın Power'ın DXY=98 bölgesine yakın bir yer olabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    power parite 1.15 in altına dalışa geçerse kademeli döviz sepetinden ÇIKILIR..

DOLARA gömülünür..Yada dolarda isen kesinlikle BOZULMAZ..

1.15 i yukarı geçerken döviz sepetine GİRECEKTİN..

Haa tabi dersen ki 1.15 diptir..Yukarıda 1.40 ı hedefleyecez..

O zaman euro ve diğer bazı avrupa para birimleri..frank ve pound..

1.15 in altında kalıcı olacağı anlaşılırsa hedef 0.80 ler ama..
    gund ben senin gibi lank diye hemen almam,10 adet kademeyle alış yaparım. 1,15 te başlarım 1,0 a kadar %50 eur/gbp alırım

3.  Alıntı Originally Posted by Occhiali Yazıyı Oku
    Bir önemi var mı, yok mu bilmiyorum ama 1.08 civarında bir boşluk (gap) var. Bazı teknikçiler buna çok önem veriyorlar, "bütün boşluklar er geç dolacaktır", diye iddia edenler var. Komşu topikte de bahsedilmişti diye hatırlıyorum. Burası, Sayın Power'ın DXY=98 bölgesine yakın bir yer olabilir.

macron mu nedir o ******** seçildiği gün 1,06 dan 1,09'a GAP kaldı mutlaka dolacak. kaçarı yok.

DOW..sebep şu bu, para azalıyor olmasa hiç bir şey enterese etmezdi borsaları..ucundan azıcık gösterdiler böyle oldu..

5. ABD borsası düşünce, devletin vergi gelirleri de düşüyor...

6. Bu rakamlar hepsi yalan dolan..

2017 yılı dolar ortalaması 3.60 olarak elde edilince çıkan rakamlar..

Birde KGF dabara dubarası ile yüzde 7 tl bazlı büyüme elde edince..

10.000 dolarlarda tutunduk..

Dolar 4 tl şu an..

KGF olmazsa bakalım bu sene yüzde kaç büyüyecez..

Yüzde 4 lerde kalırsa eğer dolarda 4 ve üzerinde ortalama elde ederse 2018 de..

Neyse yine kalem oynatırlar 10.xxx çıkar kişi başı gelir..

KGF yoksa nefes kredisi felan bir sürü teşvik var..seçime kadar böyle..sonrası Allah kerim..dışarısı izin verirse tabii..

Neyse bu hükümet zamanında benim bildiğim 2 kez büyüme rakamlarında revizyon yapıldı..bir kezde cari açık rakamlarında..

Daha önce vermiştim, aşağıdaki grafik bir kaç yıl öncenin;

Bana göre kişi başı gelir 6 bin dolardan fazla değil..onunda sebebi yıllardır beslenip büyümemize sebep ucuz ve kolay para, dolayısıyla borçlar vb....

Cari açığı kriz felan harici bir an sıfırladığımızı düşünsek, ki doğrusu odur..kişi başı gelir 3-4 bin dolara caaaart diye geri düşer..

Yani kısaca ''az gittim, uz gittim, dere tepe gittim....'' oluruz..ancak betonlar AVM'ler yanımıza kar kalır..

Maalesef, döviz açığı, tasarruf açığı veren ve üretimini ihmal eden toplumların akibeti bu olur..kim ne palavra sıkarsa sıksın..
    Son düzenleme : enki; 03-04-2018 saat: 12:00.

Sayfa 197/777 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •