Sayfa 197/639 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Ümitcim,muratcım ve diocum..sizin icin üzülüyorum bugun haberle 32 den aldiklarinizi 35 ve uzeri yeni küçük yatırımcıya satma planiniz maalesef tutmadı. Insanlar gözünü açtı..sizin gibilerin gazıyla hop diye atlamiyorlar kagida.size bu isten ekmek cikmaz.cunku hem sirket hem patron hem spek hem de siz tırtsiniz....

2.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Boşver kocamuglaliyi usta o aklardan darbeyi yediği için ne dediğini bilmiyor. Aynı gemide olmamıza rağmen gemi su alsın diye uğraşıyor. Dünkü açıklamaya kadar kocamuglaliyi haklı görüyordum cidden batacak beklentisine girmiştim ama artık kafam rahat madem batmayacağım diye dün ilan etti elbet çıkacak. Zor olan 18 aydır buradayım maliyetine gelmesi için daha ne kadar bekleyeceğim kafamdaki ilk soru bu 1 hafta sonrada olabilir 1 yıl sonra da olabilir. Ilkan oldukça maliyet düşürmeye çalışacağım başka bir hissede zarardayım oradan zarar çıkınca akpaz bu fiyatlarda olursa takviye yapacağım inşallah.

Bugün kü seanstan anladığım buranın bir spegi var ama henüz istediği gibi toplayamamış bu haberi eş geçer gibi yaptı kendiside biliyor ki asıl toplanabileceği loglar 70 kuruş ve sonrasında belki onunda bir yerlerde parası var onu bekliyor yoksa dünkü haber sonrası aklı olan spek minimum 3 tavan yaptırır bunu 60 kuruş üstüne atardı o da minimum belki başladı olsa 1 liraya çıkarırdı asıl tırt çıkan birisi var ise spek ...

Neyse bu saatten sonra zaman kaybımız olacak bu fiyata kimsenin satacağını düşünmüyorum bakalım tren istasyondan ne zaman kalkacak...
    arkadaşlar niye kızıyorsunuz burası forum herkes görüşünü yazar kim kimin lafıyla alıp satıyoki işinize gelmeyeni kaale almayın burda hep bi ters yönde konuşan olmuşdur bi zamanlar doktor vardı sonra bi başkası şimdi muğlalı adam görüşünü yazıyor para onun parası ver çoşkuyu muğlalı ver çoşkuyu

3.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Ümitcim,muratcım ve diocum..sizin icin üzülüyorum bugun haberle 32 den aldiklarinizi 35 ve uzeri yeni küçük yatırımcıya satma planiniz maalesef tutmadı. Insanlar gözünü açtı..sizin gibilerin gazıyla hop diye atlamiyorlar kagida.size bu isten ekmek cikmaz.cunku hem sirket hem patron hem spek hem de siz tırtsiniz....
    Koca muzur ne kadar ufkun dar. 35 kuruşa satacak olsam burada bunca zaman bekler miyim??? Cidden biraz zeki olmaya davet ediyorum bu hissede al satçı olmak😀😀😀 D grubunda bu kadar hacimsiz bir hissede😀😀😀 cidden sesli güldüm. Seni bu işlerden anlar zannetmiştim ama cidden bilmiyorsun bu işleri. Al sat için en son gireceğim hisse bu olurdu...

Kazık yedim mı evet hata yaptım mı evet... Akpazi 18 ay önce alarak çok büyük bir hata ettim ama sabırla bekleyerek bu hatamı düzelteceğim inşallah...

4. haa muğlalı kardeş bak eskiden aydın efesi vardı sizin memlekete yakın aynı kültürden hic moral bozmazdı ceker kafayı keyfine bakardı sende hep moral bozuyon heeri

5.  Alıntı Originally Posted by KAVUNCU19 Yazıyı Oku
    arkadaşlar niye kızıyorsunuz burası forum herkes görüşünü yazar kim kimin lafıyla alıp satıyoki işinize gelmeyeni kaale almayın burda hep bi ters yönde konuşan olmuşdur bi zamanlar doktor vardı sonra bi başkası şimdi muğlalı adam görüşünü yazıyor para onun parası ver çoşkuyu muğlalı ver çoşkuyu
    Hakaret etmeden istediği eleştiriyi yapabilir yeter ki tahrik edici aşağılayıcı olmasın yoksa kimse ile bir derdimiz yok. Sıkıntı üslup 😀😀😀

6.  Alıntı Originally Posted by KAVUNCU19 Yazıyı Oku
    haa muğlalı kardeş bak eskiden aydın efesi vardı sizin memlekete yakın aynı kültürden hic moral bozmazdı ceker kafayı keyfine bakardı sende hep moral bozuyon heeri
    Güzel anılmak hoş.teşekkürler )

Kavuncu kardeş ,Bugün kürkçü dükkanına döndüm tekrar.
    Bi daha eski günlerin hatırına takılmak istedim .kısmet artık )
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

7. Forumun neşesi muğlali

8. Ver mehteri muğlalııı veeerr herkes senin gibi düşünüyor

Sayfa 197/639 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz