Sayın mohikan bey rica etsem lütfen ASELSAN tekrar dan bakarmısınız 2. Halka arz ile alakali bir yorum yaparmisiniz teşekkür
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın mohikan bey rica etsem lütfen ASELSAN tekrar dan bakarmısınız 2. Halka arz ile alakali bir yorum yaparmisiniz teşekkür
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam Algyo stop olmuştum dediginiz diplerinde gördü ama hala yukarı gidemiyor niyeti nedir bakabilirmisiniz 46 47 gibi döner demiştiniz kaç dibi var daha acaba
İkincil halka arzlar k.y. için iyi bir şey değildir.
Aselsan'da 2.5 ay önce fişi çektiler. Görüşlerimi yazmıştım.
Sadece nihai çöküş henüz olmadı. Halen hazırlık dalgalarına devam...
Global piyasalar çöktüğü zaman 3. dalgalar başlayacak. Yani 3-5 ay sonra...
O zamana kadar çıkışları satış fırsatı olarak değerlendirecekler.
![]()
DUHUL : 1999
ASELSAN...
Gırrrrtlak aselsancı vardı bize hakaret eden...
İçindeki kötülüğü , zehirini bize kusan...
Forumdan atılmamışsa onun topiğimizi şereflendirmesini rica ediyoruz.
Öngörülerin için tebrik ediyorum seni lem.
Nasılsın? Mutlu musun şimdi, uzun vadeli yatırımcı oldun bak. Temettülerini de alırsın mis gibi.
Ağlaya ağlaya satacaksın dedik inanmadınız.
Son 6 aydaki sayım ve paylaşımları veriyorum.
SON DURUM...
En iyi ihtimalle 6 dalgalık (duruma göre bu sayı artabilir) bir düşüş trendi başladı.
![]()
hocam sizden bir ricam olacak mümkünse, izmirdemirçelik ile kardemird kıyas yapabilirmisiniz, söylicem şey hakkında sizinde fikrinizi almak isterim özet olarak şöyle; hisseler arasında korelasyon dan bahsedeceğim örneğin kardemir d hissesi 1 tl iken, izmdc hissesi 3 tl idi, o sıralar piyasa izmdc satıp kardemir d hissesi aldı ve parayı kabaca 3 e katladı, şimdide 5 tl civarından kardemir d satıp aynı sektörde paritesi 3 olan izmdc alıyor ve yine biryerlerde bu 3 katı korelasyon sağlanacak mesela kardemir d diyelimki 2.5 tl olacak atıyorum izmirdc de 7.50 olucak ve 3 katı korelasyonu sağlanacak, bunun gibi örnekleri çoğaltmak mümkün.sizinde bu konuda yorumlarınızı merak ediyorum.fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.teşekkürler şimdiden.
NETAŞ...
Daha önce 11 dalga olarak verdiğim bu trende detaylı bakınca 12 dalgaya revize ettim.
6 zirve yapıldı. 19 TL üstünde 6 zirve daha yaparak 2012 zirvesi 26.77 görülebilir.
Kısa vade ise 15 altını gösterebilirler. 14.80-14.85 kısa vade trend desteğidir.
Ondan sonra yeni zirvesine yönelir.
![]()
Yer İmleri