[QUOTE=koçari;5482008]tamam güzelde
öhö
öhö
öhööööö
kuyruk çok çok çok fazla uzun.[/QUOTE
Bence bu seneki karlılığı ile yüzde 50 iskontolu , gelecekte elektrikli arabalarda buradaki talep artışı ile ilerde aşırı bir büyüme potansiyeli barındırıyor
[QUOTE=koçari;5482008]tamam güzelde
öhö
öhö
öhööööö
kuyruk çok çok çok fazla uzun.[/QUOTE
Bence bu seneki karlılığı ile yüzde 50 iskontolu , gelecekte elektrikli arabalarda buradaki talep artışı ile ilerde aşırı bir büyüme potansiyeli barındırıyor
Bilançoyu finansman gideri dışında beğendim herkese hayırlı olsun.
Şirket yatırım finansmanını yabancı kaynak ile yapıyor.
Gerek Gebze gerek Sancaktepe fabrikasına yapılan yatırımlar için bir bedelli sermaye artırımı gelmesi çok yerinde olur kanaatindeyim.
Bosch ve Siemens’in Almanya ve Polonya’daki fabrikaları içinde TUCLK tarafından üretim ve satış teklifleri verilmiş olup sürecin olumlu
sonuçlanması halinde yakın gelecekte, bu iki tesiste içinde üretim sevkiyatlarına başlanacaktır. Gebze Ekim'de açıldıktan sonra yeni iş
ilişkisi potansiyeli de mevcuttur.
Döviz pozisyonu artıda iken bu kadar kur zararı niye anlamadım , kurlar yükseldi halbuki ,
Haziran sonu döviz bazlı kredi 95 milyon civarında iken banka kredi kaynaklı 20 milyon kur zararı ne ? Kurlar % 21 mi yükseldi son çeyrekte , artı bu şirketin dövizli alacakları ve finansal varlığının kur etkisi nerde , döviz pozisyonu + iken bu kadar yüksek net kur zararı ne anlaşılmıyor
Bir karakterin olsun, yazık...
Bu gidişle borsada yatırımcı kalmayacak, artik kendiniz çalar kendiniz oynarsınız, sermaye ye yakın kar açıkla eksi 3-4 açılış yap.
Yer İmleri