Sayfa 197/340 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon
Arama sonucu : 2719 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: TUCLK - Tuğçelik Aluminyum Metal Mamulleri

1. [QUOTE=koçari;5482008]tamam güzelde
    öhö
    öhö
    öhööööö
    kuyruk çok çok çok fazla uzun.[/QUOTE

Bence bu seneki karlılığı ile yüzde 50 iskontolu , gelecekte elektrikli arabalarda buradaki talep artışı ile ilerde aşırı bir büyüme potansiyeli barındırıyor

2. Bilançoyu finansman gideri dışında beğendim herkese hayırlı olsun.

Şirket yatırım finansmanını yabancı kaynak ile yapıyor.

Gerek Gebze gerek Sancaktepe fabrikasına yapılan yatırımlar için bir bedelli sermaye artırımı gelmesi çok yerinde olur kanaatindeyim.

Bosch ve Siemens’in Almanya ve Polonya’daki fabrikaları içinde TUCLK tarafından üretim ve satış teklifleri verilmiş olup sürecin olumlu

sonuçlanması halinde yakın gelecekte, bu iki tesiste içinde üretim sevkiyatlarına başlanacaktır. Gebze Ekim'de açıldıktan sonra yeni iş

ilişkisi potansiyeli de mevcuttur.

3.  Alıntı Originally Posted by monaroza Yazıyı Oku
    Bilanço güzel.
    Finansman giderleri çeyreklik 20 milyon gelmiş ama mdv artışı da 18 milyon. Bu parayla makine alımı yapılıyor.
    Bu çeyrekte kv 28 milyon TL yeni kredi çekilmiş. Para kasada görünüyor ama 16 milyon kur farkı gideri yazılmış toplam borçtan.
    Bu şirkette %100-200 gibi bir bedelli çok güzel olur.
    Şirket büyümeye devam ediyor. Sene sonu 50 milyon ve üstü kar beklentimi karşılayacaktır.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Şöyle bir baktımda bilanço ve dipnot hatalı galiba , bilançodaki finansman gideri ile dipnotlar 19 .madde farklı galiba ,

4. Döviz pozisyonu artıda iken bu kadar kur zararı niye anlamadım , kurlar yükseldi halbuki ,

5. Haziran sonu döviz bazlı kredi 95 milyon civarında iken banka kredi kaynaklı 20 milyon kur zararı ne ? Kurlar % 21 mi yükseldi son çeyrekte , artı bu şirketin dövizli alacakları ve finansal varlığının kur etkisi nerde , döviz pozisyonu + iken bu kadar yüksek net kur zararı ne anlaşılmıyor

6.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Haziran sonu döviz bazlı kredi 95 milyon civarında iken banka kredi kaynaklı 20 milyon kur zararı ne ? Kurlar % 21 mi yükseldi son çeyrekte , artı bu şirketin dövizli alacakları ve finansal varlığının kur etkisi nerde , döviz pozisyonu + iken bu kadar yüksek net kur zararı ne anlaşılmıyor
    Dipnot 19 da 2021 ile 2020 yi ters yazmışlar halbuki yukarıda doğru yazmışlar

Bu finansman giderini yarın soracağım şirkete bir tuhaflık var. Dönüş yaparlarsa yazarım.

İyi geceler

7. Bir karakterin olsun, yazık...

8. Bu gidişle borsada yatırımcı kalmayacak, artik kendiniz çalar kendiniz oynarsınız, sermaye ye yakın kar açıkla eksi 3-4 açılış yap.

Sayfa 197/340 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •