Sayfa 197/461 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon
Arama sonucu : 3681 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

Yarın ne olur tahmininiz nedir

2. Ben soyluyeyim tahminen 1 civari açıp 95 lere kadar bir boslukta gelis sonra alim turları olur bence

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by berkay26 Yazıyı Oku
    Ben soyluyeyim tahminen 1 civari açıp 95 lere kadar bir boslukta gelis sonra alim turları olur bence

Aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş.Asıl yönü AGA bilir.Alımlara bakılırsa yukarı gibi...

4.  Alıntı Originally Posted by KOMODOR 2017 Yazıyı Oku
    Aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş.Asıl yönü AGA bilir.Alımlara bakılırsa yukarı gibi...
    İnşallah yukarı doğru alımla devam eder.

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir .

5.  Alıntı Originally Posted by berkay26 Yazıyı Oku
    ben soyluyeyim tahminen 1 civari açıp 95 lere kadar bir boslukta gelis sonra alim turları olur bence

lg-d802tr cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1 civarı açıp 95 e verecekse dün kapanış öncesi 1tl kademesine önce 1.7 milyon ardından 2 milyon alım girerek satışları karşıladı. Madem satışları karşıladı bence hafif yukarı yönlü gaplı açar ve malı boşaltacağı seviyeye götürür diye değerlendiriyorum. Galip bu ne yapacağı belli olmaz ama alımları devam ederse daha yolu var gibi geliyor bana

6.  Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    1 civarı açıp 95 e verecekse dün kapanış öncesi 1tl kademesine önce 1.7 milyon ardından 2 milyon alım girerek satışları karşıladı. Madem satışları karşıladı bence hafif yukarı yönlü gaplı açar ve malı boşaltacağı seviyeye götürür diye değerlendiriyorum. Galip bu ne yapacağı belli olmaz ama alımları devam ederse daha yolu var gibi geliyor bana

Arkadaşlar! Bu kadar mal 3 gün içinde boşuna alınmaz.Mutlaka bir plan vardır. Tabi benim şahsi görüşüm.....

Ayrıca o kadar malı kimse alıyorum diyene de hemen verilmez. Muhtemelen daha önce ki yükselişte topladığı malları Şeker ve Metro' da topladı.

7. Neyin kafasını yasiyonuz ben galibin girdigi bütün hisselere giirdim ve zarar etmeden ciktim butun hepsinin hareketini derinlikten ve takaslardan takip ettim gun içleri dundunde kaldi bu gun acilista 1 de 1 milyon lotmu olacak komik olmayın

8. Bir yandan galip alıyor... %8 Bir yandan metro alıyor %3 yani toplamaya devam ediyor...Bence filim daha yeni baslıyor...
    Hayırlısı bakalım sonuç herkes için hayırlı olur...

Sayfa 197/461 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •