Sayfa 197/650 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by hisse-gercekleri Yazıyı Oku
    arkadaşlar,
    dediğiniz gibi, sizlerin bizlerin 10 bin lotuna 14 bin lotuna göz diktiyse speki açtır. spek varsa tahtayı siler süpürür.

KY'nin her zamanki avuntusudur yok malımı vermeyecem yok dışarıda mal var almaya çalışyor.

Adam gibi şirketlerin yatırımcı ilişkilerini aradıgınızda sizinle muhatap olur sizi dinler projlerini anlatır..

Siz bu şirketin yatırımcı ilişkilerini arayın ondan sonra konuşun.. Sizden önce yatırımcısı oldugunuza dair ekstre istiyorlar
    sonra mail atın telefonla konusamıyoruz cunku telefonla konuşma özürlüsüyüz diyorlar.. mail atyorsunuz klasik arz talep fiyatı belirler biz napalm diyorlar..

sonra diyosunuz ki bu sirketin ederi bilmem kac lira. once şirket bi yatirimcisini onemsesin. şahsen ben kendim SPK ve BİMERE şikayette bulundum Sizde burada yok malımı vermeyecem diye avunup durun.
    Yasal haklarımızı kullanmakta tereddüt etmiyoruz dedikleriniz doğru sonuçları hepimiz için hayır olur inşaallah malda olmak ve verip vermemek yatırımcı stratejisidir avuntu olarak algılanması mantıklı değil.Yasal haklarımız saklı kalmak kaydıyla yorumları okuyoruz nihayetinde Borsa aklın akılla da mücadelesi.

2. bu hissede cok dikkatli olun arkadaslar gaza gelmeyin. mal dışardaymıs yok gercek degeri sudur budur palavralarina inanmayin. gercekten analiz edin. Siz hiç duydunuz mu bi Tuprasın bi Arceligin bi Garanin şirket sahibinin borsada işlem yaptıgını...

Hangi şirketin sahibi borsada işlem yapiyorsa KY orada kaybetmeye mahkumdur.. Şansa kazanırsınız ama kaşıkla aldıgınızı kepçeyle verirsiniz.

Şirket haber gonderiyor yok takasbankin eski bilmem neyini yonetime aldik diye bunlar KY icin boş ifadeler Bimeksin sahibi eski SPK baskaniydi bimeksin fiyatina bakin.

Ayrica malin disarida oldugu falan atmasyon tamamen kendi ellerinde canlı olarak izleyin gun boyu gorursunuz.

Hisse sabahtan 3-4 kademe yukari cikar sonra gidecek diyen sazanlarin eline verir geri gelir ..
    Tahtayi yonetenler boyle 3-4 kademelik adamlar gunluk corba paralarini cikartiyorlar...

3. Almayın arkadaşlar kendileri alsın oynasin

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bu SMARTİKS yazılım.şirketi ne zaman halka arz oluyor bilgisi olan varmı

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by sonumut23 Yazıyı Oku
    Bu SMARTİKS yazılım.şirketi ne zaman halka arz oluyor bilgisi olan varmı

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aracı kurum değişikliği yaparlar falan filan derken gönderdikleri haberler ile 20 30 kademe yukarı cekip tekrar süründürürler...
    en iyisi siz yatırımcı ilişkilerini arayın konuşma yetenekleri varsa öğrenebilirseniz Size zahmet olmazsa bizide bilgilendirin lütfen.

6. Şirket Smartiks halka arzı esas sözleşme tadili için 12 Temmuz'da SPK ya başvurdu SPK dan bir cevap gelmedi

7. Iyı öperler bunlar. Gidin başka kağıtlara yoksa fena çarparlar. Arz falan hepsi hikaye. Gözü cebinizde 3/5 kurusta.

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Lucky26 yüksek maliyetten mallandırıldık uzun süredir,hisseye bayılmadığıma garanti veririm operasyon ekibi kahin değilse şirket ve hatta politik hamleleri içlerine doğuyor! şahsen malıma güvenmiyorum kimseye asla tavsiye etmiyorum SPK dan cevaplar gelmedi Kafein,Smartiks,iklimya pay alımı sonuçlanmadı iki senedir bu haberle öpüyorlar.Şimdilik bu kadar herkese bol kazançlar.

Sayfa 197/650 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •