Sayfa 197/699 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    ben sevmiyorum desem de inanmayın... ama pek kullanmak işime gelmiyor... sn selam size latife yapıyorum lütfen yanlış anlamayın...
    Rica ederim,sizden böyle bir cümle duymadım zaten )
    Şöyle düzelteyim ben demiştim lafını yazmayı seviyor.

2.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    bu yaşananların tek bir izahı var algyo hissedarlarının geçmişte patrona hesap sormalarıdır.Sizce başka neden var mı alcar neden 450 algyo neden 150 çünkü alcar hissedarları heasap sormadıkları için mükafatlandırıldılar ister inanın ister inanmayın.
    Yuhh.
    Birçok saçma ve tutarsız yazınıza rağmen düşünce ve paylaşım özgürlüğü hakkı bağlamında bugüne kadar engellememişti. Ama:
    Buna da artık pess diyorum.
    Ne yazık ki ülkem ve insanının en büyük sıkıntısı bu. Hakkını bilmemesi, bilse de aramaması. Önüne konan bir lokma ekmeğe şükür edip hakkı olan, emeğinin karşılığını aramaması. İstememesi. Diğer taraftan yapılan onca usulsüzlük ya da yanlış işte başını çevirip '' karşı çıksam ne olacak, nasılsa değişen bir şey olmayacak'' bakışlı teslimiyet ve kabbullenişlilik ezikliği. Hatta sizin burada yaptığınız gibi kendisi için de kazanımlar teşkil edecek çalışmaları değersizleştirmesi ve günlük, kısa vadeli zarar göreceği endişesi ile baltalamaya, engellemeye kalkması.

Sizinle aynı hissede ortak olmaktam ( öyle ise eğer ) utanıyorum. Bu düşünce yapısıdır güzel ülkemin yaşanılır olmaktan hızla uzaklaştıran.

Bana cevap yazma zahmetinde bulunmayın lütfen. ''Yok'' hükmündesiniz benim nezdimde.

3. alcar,dan çıkıp buraya gelebilirler..bu yüzden burayı düşük tutup,toplamaya çalışıyorlar,diye düşünüyorum..ytd..

4. Resmen alcar ı kullanarak algyo da satış yapıyorlar,benim görüşüm bu, asla tavsiye değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by selcukylm Yazıyı Oku
    Yuhh.
    Birçok saçma ve tutarsız yazınıza rağmen düşünce ve paylaşım özgürlüğü hakkı bağlamında bugüne kadar engellememişti. Ama:
    Buna da artık pess diyorum.
    Ne yazık ki ülkem ve insanının en büyük sıkıntısı bu. Hakkını bilmemesi, bilse de aramaması. Önüne konan bir lokma ekmeğe şükür edip hakkı olan, emeğinin karşılığını aramaması. İstememesi. Diğer taraftan yapılan onca usulsüzlük ya da yanlış işte başını çevirip '' karşı çıksam ne olacak, nasılsa değişen bir şey olmayacak'' bakışlı teslimiyet ve kabbullenişlilik ezikliği. Hatta sizin burada yaptığınız gibi kendisi için de kazanımlar teşkil edecek çalışmaları değersizleştirmesi ve günlük, kısa vadeli zarar göreceği endişesi ile baltalamaya, engellemeye kalkması.

Sizinle aynı hissede ortak olmaktam ( öyle ise eğer ) utanıyorum. Bu düşünce yapısıdır güzel ülkemin yaşanılır olmaktan hızla uzaklaştıran.

Bana cevap yazma zahmetinde bulunmayın lütfen. ''Yok'' hükmündesiniz benim nezdimde.
    Madem yok hukmundeyim yazımı niye alıntı yapıyorsun duygularını içinde yasa bir arkadaş düşüncemi sordu korelasyon ile ilgili yazdım yoksa buraya yazma hevesinde değilim madem öyle bugünkü devre kesici yi sen izah et bilelim

6.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Madem yok hukmundeyim yazımı niye alıntı yapıyorsun duygularını içinde yasa bir arkadaş düşüncemi sordu korelasyon ile ilgili yazdım yoksa buraya yazma hevesinde değilim madem öyle bugünkü devre kesici yi sen izah et bilelim
    Ayrıca siz hissede yenisiniz sanırım insanlar haklarını aramadi mi sanıyorsun aradılar birlik oldular bu topikte ve genel kurul a katıldılar hisse genel kurul başladığında 47 idi genel kurul bittiğinde ne oldu biliyormusun eskiysen bilirsin bilmiyorsan soylim 40.80 e düşüp taban oldu ozamanlar taban yüze 20 idi.Birsey söylerken bir insanı suçlarken insanın mesneti olur benim mesnetim var ve yazıyorum olmuş olanı yazıyorum kafamdan uydurmuyorum son olarak yok hükmündeyim madem yazma kardeşim kırmaya kırılmaya gerek yok ne yaparlarsa yapsınlar ben de bu fiyatlardan satılık Algyo yok.

7. Pandemi sebebiyle burası da kapanmış herhalde

8. Pandemi değil SALGIN lütfen

Sayfa 197/699 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •