Bilmedigin,anlamadigin şu yazindan ne kadar da belli.... Sadece bayramdan 4 gun once cuma gunu dax alim.varanti olan dadcn'yi 0.12 'den aldim. Bayramdan sonraki ilk ptesi gunu 0.29 dan sattim ustelik arada uzunca bayram tatili girmesine ragmen.. Hafta sonlarini cikinca bayram haftasi boyunca 5 islem gununde..... Bak bakalim yuzde kac kazandirmis... Onu da gectim, persembe aksami seans kapanmasina 10 dakika kala, sise cam.alim varanti ( ekim vadeli ) 0.17 den aldim cuma aksami (dun) 0.30 oldu .Sana sadece bu ay bizzat yaptigim islemlerden sadece iki tanesi. Yine bu hafta basinda kardemir varantlari yuzde 100 yapti bir gunde. Hani kardemirin yuzde 8 ciktiigi gun..
Gecen seneye donersek, kardemir d 1.18 den 5 lere giti. Varantlarinin ise nerelerel gittiğini ben hic anlatmayayim buradaki arkadaslar anlatir sana. Keza Thy' nin 6 liralardan 20 liraya gittigi geçen yil varantlari nerelere uçmus ve ayrica yine ereglinin varantlari nerelere ucmus . hangi birini sayayim ki...3000 lira gjbi bir para sadece gecen yil nerelere gittigini soylesem aklin almaz , bos bos bir noktaya bakarsin zaten rakami soylersem de gorgusuzluk olur... En iyisi mi kafanin basmadigi seylerde ahkam kesme. Herhangi anladigin bir konu varsa onun uzerine yogunlas

Originally Posted by
bb79
bırakın şu varant işini hikaye hepsi
bin tl yatır çıkarsa şansına 500 yada en kral bin tl verir.
ya çıkmaz ise alır elinden en az 500 tl'ni. oda kotasyon ayrı dert erimesi ayrı dert haberi ayrı dert.
git iddia oyna daha mantıklı ya herru ya merru.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme : TURKISHSFORCES; 01-09-2018 saat: 18:00.
Toprağımızın Üstünde Şerefsiz Yaşamaktansa,Toprağın Altında Yatmayı ŞEREF Sayarız...
Yer İmleri