Marmaris Martý bile bu kaðýttan daha iyi hem de bu ortamda. Bu adam hakaret iþitmekten zevk alýyor belli ki.
Marmaris Martý bile bu kaðýttan daha iyi hem de bu ortamda. Bu adam hakaret iþitmekten zevk alýyor belli ki.
Her gün düzenli olarak ky nin , her maðduruyet yasayanun bir bir evladýyla , en sevdikleriyle sýnansýn denmesi o beddualarý edilmesi , hiçmi ürkmez bi insan ? Pardon bir kiþi ...
Bugün Corona yasaklarý kalktýðý için , resmen Corona bitti ikani algýlandý ve herkes relax idi... Hissemizin taban olmasýný beklerdim. Hani malum cirina bitti aþk bitti diyoruz ya hep..
Ve sabah açýlýþta biri taban oksun diye zorladý hisseyi direk 16.05 'e 4333 lot satýþ yazarak... Ardýndan 16.06 -16.17 seviyesine kadar 5000 lot panik satýþý geldi... 16,18 ve 16.19 a toplam 30 bin lot daha satýþ geldi ve 16.20 den ve 21 den 79 bin lot satýþ geldi.
Hisseye gelen satýþlar cýlýz olunca 16.05 - 16.20 arasýnda, tahta yapýcý satýþtan vazgeçti, ve satýþlar bitince 16.46 görüldü, akabinde 16.34 e kadar alýnan mallarý vurdular kafamýza ve tahta 16.24 den günü kapattý.
Satýcý yok tahtada Gibi... Paniklettirmek için satanda gördü ki yüklü satýcý yok hissede , ve hisse burada dip yaptý izlenimi doðdu bende.
Ýnþaallah 2022 en düþük seviyesi 15.94 olarak kalýr ve bir daha görülmez. Veeee inþaallah bu sene güzel bilanço ve haber skiskari eþliðinde tarihi zirveler test edilir.
Ýstikamet 20.50... ilk etapta...
Hayrlýsý ile eski bandimiza dönmek istiyoruz...
Bu tahta , gelecek bilanço ile aþka 3X,XX aktini hakettmiyor
Tekkeyi bekleyen, çorbayý içer
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
Vay eski dostlar hala hepiniz buradasýnýz.Merhabalar.. Valla azminizi ben anlayabilecek kapasitede deðilim. Görüþlerimi söylemiþtim, en fazla ya dönüþ yapacak diye diye Müþteri buldukça düþüþe Trade yapar yada Kaðýt bitti görüþü genel olarak hakim olduðunda Pandemi bitti iþte þu sebeple yükseleceðiz þeklinde yada sebepsiz yükselmeye baþlar demiþtim. Þimdi tam oralara geldik galiba. Bakalým ne olacak?
Ben 20 TL den çýkmýþtým. Bu sefer spek kaðýdýný seçtim. Kristal deyim. 1.85 te rtalb a inanýp almadým seriyi ve % 200 ü kaçýrdým. 1 aydýr 4.50- 6.15 arasý trade yapýp duruyor o da. Valla artýk gördüðüme inanýcam. Her taraf trade kokuyorsa seri yapar 3 e 5 e katlar diye fal bakmýcam. Örneðin ki sizde illaki görmüþsünüzdür AKD ye baktýmda rtalb ýn alýþ tarafýna sinekler yýðýlmýþ hala ayný oyunu oynuyorlar galiba. Ben onlara özellile Merryl e ter ör ist diyordum. Aslýnda gerçektede aynen öyle. Bizim kodaman yerlilerle yani ilk 5 iþte sýrayla Düþüþe trade yapýp duruyorlar. Deðiþkenmiþ gibi görülsede Yerli lerin biri yada bir kaçý patron oluyor tahtayý ana hatlarýyla o yönetiyor. Derinlik aldým bende iþ bankasýndan orada birebir görülüyor.
Gerçekleri yazýp keyfinizi kaçýrdýysam kusura bakmayýn. Gerçi siz hepiniz benden aþaðý kalmazsýnýz. Umarým en kýsa sürede istedikleriniz gerçek olur. kendinize iyi bakýn.. YTD.
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Vay eski dostlar hala hepiniz buradasýnýz.Merhabalar.. Valla azminizi ben anlayabilecek kapasitede deðilim. Görüþlerimi söylemiþtim, en fazla ya dönüþ yapacak diye diye Müþteri buldukça düþüþe Trade yapar yada Kaðýt bitti görüþü genel olarak hakim olduðunda Pandemi bitti iþte þu sebeple yükseleceðiz þeklinde yada sebepsiz yükselmeye baþlar demiþtim. Þimdi tam oralara geldik galiba. Bakalým ne olacak?
Ben 20 TL den çýkmýþtým. Bu sefer spek kaðýdýný seçtim. Kristal deyim. 1.85 te rtalb a inanýp almadým seriyi ve % 200 ü kaçýrdým. 1 aydýr 4.50- 6.15 arasý trade yapýp duruyor o da. Valla artýk gördüðüme inanýcam. Her taraf trade kokuyorsa seri yapar 3 e 5 e katlar diye fal bakmýcam. Örneðin ki sizde illaki görmüþsünüzdür AKD ye baktýmda rtalb ýn alýþ tarafýna sinekler yýðýlmýþ hala ayný oyunu oynuyorlar galiba. Ben onlara özellile Merryl e ter ör ist diyordum. Aslýnda gerçektede aynen öyle. Bizim kodaman yerlilerle yani ilk 5 iþte sýrayla Düþüþe trade yapýp duruyorlar. Deðiþkenmiþ gibi görülsede Yerli lerin biri yada bir kaçý patron oluyor tahtayý ana hatlarýyla o yönetiyor. Derinlik aldým bende iþ bankasýndan orada birebir görülüyor.
Gerçekleri yazýp keyfinizi kaçýrdýysam kusura bakmayýn. Gerçi siz hepiniz benden aþaðý kalmazsýnýz. Umarým en kýsa sürede istedikleriniz gerçek olur. kendinize iyi bakýn.. YTD.
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Kredili iþlem yaparken terse düþüp Parayý batýran , kurumu þikayet etmiþ.
Ana oara koruma oranýnýn altýna düþünce normalde aracý kurum müþteriyi arar ve satýþ yapmasýný ister yada teminatý tamamla der
Müþterinin kazancý , aldýðý krediyi ödeyecek meblað da deðilse , ödesin diye yapýlan borçlandirma taksidi göçer.
Hani 4 gün üst üste hýzlý düþüþ oldu ya, hýzlýca koruma oranýnýn. Altýna düþtü birçok hesap , ekstra kredi alýp o teminatý tamamladý yatýrýmcý. Extra kredi ödeyecek gücü olmayanýn ise malý 2. Tabandan serbest satýþ emri ile verildi ve yatýrýmcý her portföyünü kaybetti hemde aracý kuruma burclanma senedi imzaladý. Çünkü hesap eksiye düþtü.
Ve þikayet konusu oldu
Aklýma gelen senaryo bu.. herhalde böyle olmuþtur. Daha önce þahid oldum bu durumlara. Mesela THY bile gizertti açýða mal alanlarý son düþüþte.
Þunu farkettim... Her aracý kurum bunu yaþar... Neden sadece A1 kapital ceza alýyor..
En az 100 þirket Bilgi saklýyor , peki neden bur tek bizim þirket ceza yiyor.
Neden herkesin halka arzý 1 ay içinde onaylanirken, bizim ki 5 aydýr süründürülüyor.
Ýnadýna sürekli açýlýr açýlmaz hisseyi aþaðýdan satan kim,.. kapanýþ seabsind düþsün diye mal çakan kim
Hisseyi sürekli her platformda karalayan ekip kime çalýþýyor
Kim var bu operasyonun baþýnda...
Kim,?
Ne için?
Nereye kadar?
Ne kadar süre?
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
Yer Ýmleri