Sayfa 197/343 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1. Seçim sonuçları ülkemize hayırlı olsun.BAKAB da TA çalışması yapmıştım buraya da yazmıştım, şimdilik öngörüm gerçekleşmedi ancak Bollinger band daraldıkça daralmaya devam ediyor an itibari ile sıkışık seyri devam ediyor, bir yöne doğru patlayacak muhtemelen yukarı doğru,
    yatırım tavsiyesi değildir.

2. global satın alma birleşme haber kaynaklarından birinde elif plastik satış haberi cıktı.. yakında işlem bitiyormuş..
    muhtemelen en az çarpan 8-9 ebitdadır.. belki >10 bile olabilir önceki işlemlere bakarsak.
    Bakab'ı bugun masaya bu sekilde koyarsanız hisse bası 18 TL çıkar.

3.  Alıntı Originally Posted by dermite Yazıyı Oku
    global satın alma birleşme haber kaynaklarından birinde elif plastik satış haberi cıktı.. yakında işlem bitiyormuş..
    muhtemelen en az çarpan 8-9 ebitdadır.. belki >10 bile olabilir önceki işlemlere bakarsak.
    Sayın dermite siz de benim hep söylediğim fiyatlara yaklaşmışsınız. Bu zaman kadar ki satın almalara bakarsak Bakab'ın hisse başı değeri 4 eurodur. O da şimdiki kurla 21-22 tl civarına denk gelir.

4.  Alıntı Originally Posted by dermite Yazıyı Oku
    global satın alma birleşme haber kaynaklarından birinde elif plastik satış haberi cıktı.. yakında işlem bitiyormuş..
     Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Sayın dermite siz de benim hep söylediğim fiyatlara yaklaşmışsınız. Bu zaman kadar ki satın almalara bakarsak Bakab'ın hisse başı değeri 4 eurodur. O da şimdiki kurla 21-22 tl civarına denk gelir.
    Mutlaka denk gelmişsinizdir veya okumuşsunuzdur , hatta bloomberg de konu bile oldu, bu aralar çokta moda :)
    Aracı kurum raporlarında tavsiye edilen önerilen hisselere ; ertesi günü bile beklemeden , bizzat tavsiye eden kurumdan malı tutturuveriyorlar elinize :) :)

Umarım bu da tavsiye değildir :)
    Ama hedef çok cazip :yahoo:
    Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by logic Yazıyı Oku
    Mutlaka denk gelmişsinizdir veya okumuşsunuzdur , hatta bloomberg de konu bile oldu, bu aralar çokta moda :)
    Aracı kurum raporlarında tavsiye edilen önerilen hisselere ; ertesi günü bile beklemeden , bizzat tavsiye eden kurumdan malı tutturuveriyorlar elinize :) :)

Umarım bu da tavsiye değildir :)
    Ama hedef çok cazip :yahoo:
    Valla 5 lerden tutturuverecek adamın malını anında ham ederler, bu saatten sonra 5 tl den BAKAB para oldukça alınır.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

6.  Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    Valla 5 lerden tutturuverecek adamın malını anında ham ederler, bu saatten sonra 5 tl den BAKAB para oldukça alınır.
    Teorik olarak sizinle aynı fikirde olmakla beraber,
    Hisseye alıcı geldiğinde neler olacağını hep beraber göreceğiz :)
    Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by logic Yazıyı Oku
    Teorik olarak sizinle aynı fikirde olmakla beraber,
    Hisseye alıcı geldiğinde neler olacağını hep beraber göreceğiz :)
    Derinlik oluşmadığı sürece biz demirbaşlardan başka alıcı geleceğini sanmıyorum, illede derinlik.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

8. Bu fiyatlardan hemen hemen hergun 10-20 lot alıyorum, bu sinir harbi daha ne kadar sürecek bilmiyorum,inandığım bir doğrum var, onun pesine takıldım gidiyorum

Sayfa 197/343 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •