Sayfa 197/398 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon
Arama sonucu : 3181 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Hangi banka %60-70 veriyor paylaşabilir misiniz? Özelden de olur, teşekkürler
    PARASI OLAN DAHA FAZLA FAİZ ALIYOR
    Bankalar yüksek bakiyeli yatırımcılara daha yüksek faiz imkanı sağlıyor.

Bu durum düşük ve yüksek montanlı mevduat faizleri arasındaki farka yol açıyor. Son dönemlerde bu farkın 10 puana yaklaştığı belirtiliyor.

Bankacılık sektöründe bakiyeye göre faiz uygulaması yeni bir uygulama değil ancak son zamanlarda açılan fark dikkat çekiyor.

Özel pazarlık yapılarak en yüksek rakamı bulan var.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    50 kademe marj verdi,,bereket versin.
    Sabah toplamda 55 kademe marj verdi, 50 kademeyi yakalamak güzel olmuş, ben 40 kademe yapabildim, asıl oradan short açabilmek önemliydi, su ana kadar yukarıdan 75 kademe verdi, ben shortu 15 kademe yapabildim, erken kapattım, hergün güzel marjlar yapıyor, becerebilene! riski malı kaptırmak ta yakalanmak ta var!

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Sabah toplamda 55 kademe marj verdi, 50 kademeyi yakalamak güzel olmuş, ben 40 kademe yapabildim, asıl oradan short açabilmek önemliydi, su ana kadar yukarıdan 75 kademe verdi, ben shortu 15 kademe yapabildim, erken kapattım, hergün güzel marjlar yapıyor, becerebilene! riski malı kaptırmak ta yakalanmak ta var!
    Erdemir Malatya GES projesi ile ilgili 'ÇED Olumlu' kararı verildi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:

MALATYA ili HEKİMHAN, ilcesi Delihasanyurdu Mahallesi, 107 Ada, 72 Parsel sınırları içerisinde, EREĞLİ DEMİR VE ÇELİK FABRİKALARI T.A.Ş. tarafından yapılması planlanan ERDEMİR MALATYA GES (311,9985 MWm / 235,4 MWe- 361,46 ha) projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan ÇED Raporu İnceleme Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenmiş ve değerlendirilmiştir. Proje ile ilgili olarak ÇED Yönetmeliğinin 14. maddesi gereğince Komisyon çalışmaları ve halkın görüşleri dikkate alınarak Bakanlığımızca 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu' Kararı verilmiş olup; MALATYA Valiliği(Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü) tarafından kararın halka duyurulması gerekmektedir. Ayrıca, söz konusu projeye ait Nihai ÇED Raporu ve eklerinde belirtilen hususlar ile 2872 sayılı Çevre Kanununa istinaden yürürlüğe giren yönetmeliklerin ilgili hükümlerine uyulması, mer'i mevzuat uyarınca ilgili kurum/kuruluşlardan gerekli izinlerin alınması gerekmektedir. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.

Bu habere bugün de 50 kademe verse süper olur.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

4. Günaydınlar

"Çin, emlak piyasasını desteklemek için önlemleri hızlandırdı. İpoteklerde 5.3 TRİLYON dolara kadar borçlanma maliyetlerini düşürdü ve ikinci ev alımları için kuralları hafifletti."

Diye bir haber vardı... Çin borsaları %3 e yakın artı ... Bu 5.3 Trilyon dolar nasıl bir paradır...

Hayırlısı...

5. Ereğli Vadeli alev alev...

6. Fedor eregl mi aldın yine

https://twitter.com/paravatan/status...KQfO6mXUIhKcIA

Demir Cevheri.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trafo üreticisi Beta Enerji'nin yönetim kurulu üyesi "trafo üreticilerinin ana girdisi silisyumlu sac Türkiye'de üetilmiyor. Rusya, Çin, ABD ve Japonya'da üretim yapılıyor" demiş.
    Habere göre önümüzdeki dönemde dünyada epeyice bir silisyumlu saca ihtiyaç olacak gibi...
    Erdemir bu çeliği üretemiyor mu?
    https://www.dunya.com/sektorler/bati...-haberi-747191

Sayfa 197/398 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •