Sayfa 197/548 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

Alıntı Originally Posted by yatayseyir Yazıyı Oku
    teşekkür ederim sn mavideniz000

çok eskiden dyhol ken alır satardım...son durumlarını çok iyi bilmiyorum ama;

gördüğüm kadarıyla borcu yok denecek kadar az. karlılığı iyi. pd /dd 1 bile değil bugün itibari ile...
    ünlü girişim sermayesinin de %25 ortağı gazete varlıkları dışında...6 tl den aşşağı pay biçilmemeli bu satışta bu şirketin hisselerine diye 4 tl den 3-5 bin lotla katıldım aranıza...inşallah daha da fazla eder....saygılar...
    Kardeş neden teşekkür ettin anlamadım

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

.............
    Son düzenleme : mavideniz000; 22-03-2018 saat: 14:22.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

3.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    @Borsavizyon 40bin lot duruyomu
    40 bin dunku trade ana malimin hepsi duruyor 1 lot vermem rakamlari gormeden.benim borsa anlayisima gore bu fiyattan mal vermem ama kisa vade iyi prim yapti 2 gun once alan yuzdesel marj olarak iyi kazandi.bu saatten sonra rakamlari gormeden yorum yapmamak lazim vebal almayalim.
    Herkese bol sans
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

4. ne kadar satmışlar acamadım pdf
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    ekran
    http://share.matriksdata.com/share.a...03221413038874
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

Teşekkür ederim ben de gedik yatırımı aradim sağolun arkadaşlar hurgz 15 milyon var biz biraz da ona bağlıyız sonuçta aynı kulvar

7.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Kardeş neden teşekkür ettin anlamadım

Posta ve fanatik disinda istiraki var mi diye sormustum...siz cevap verdiniz sanirim.ondan ty dedim

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

8. Aracı kurum dağılımı da bu şekilde
    http://share.matriksdata.com/share.a...03221416329466
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

Sayfa 197/548 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •