Sayfa 198/928 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon
Arama sonucu : 7419 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Adam 500 lotun peşine düşmüş,bana bak bo.çu bana ettirdiğin zararları 100 le çarpıp cezayı kesecem sana,zıpzıp ı hiç unutmayacaksın,ytd
    1 tane olumlu yatırımcı çekecek haber gelmiyor ortak....yatırımcı ne yapsın 500 tane hisse var sırf ucuz diye hisseye giren çok az olur....bir beklenti lazım o da yönetimden gelmiyor malesef...hisse sonu olmayan bir yolda yol alıyor gibi kaderine terk edilmiş birgün bir haber gelecekte hisse çıkacağa dönmüş durumda....yeni gireceklere kesinlikle tavsiye etmiyorum bu hisseyi....en büyük sebep yönetimin yatırımcıyı iplememesi....ben kendi adıma uzun süre hissedeyim o yüzden çıkamıyorum ama aklımdan geçmiyor değil....net kafamda geçmeyi düşündüğüm hisse yok o yüzden kararsızım....

2. vestel le aynıydı bir zamanlar vestel 11 tl lere çıktı bu hisse 2010 seviyelerinde yazık içler acısı bir durum var....

3. hektas yönetimini tebrik ederim bir şirket nasıl yönetilir örnek gösterilecek şirket oldular.....ibrahim yumaklıyı hetaş bünyesinde 2 yıl asgari ücretle staj yaptırmak lazım sonra en alt kademeden başlatmak....genel müdürlük onun için zor iş görünüyor limitleri boşuna zorluyor hem kendine hem biz yatırımcılara zarar veriyor....bir an önce bizden uzaklaşması lazım...bu şirkete değer katmak için gelmemiş onu çok net anladık....

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    hektas yönetimini tebrik ederim bir şirket nasıl yönetilir örnek gösterilecek şirket oldular.....ibrahim yumaklıyı hetaş bünyesinde 2 yıl asgari ücretle staj yaptırmak lazım sonra en alt kademeden başlatmak....genel müdürlük onun için zor iş görünüyor limitleri boşuna zorluyor hem kendine hem biz yatırımcılara zarar veriyor....bir an önce bizden uzaklaşması lazım...bu şirkete değer katmak için gelmemiş onu çok net anladık....
    Ortak hektaş yöneticilerinin koltuklarında kalıcı olmaları için kafalarında sadece çalışmak vardır daha çok nasıl kar edebiliriz vardır. Sonuçta patronun baktığı ne kadar kar ettiğidir.
    Gübretaş yöneticilerinin o koltuklarda oturmaları için daha çok politika daha çok yardakçılık yapmaları gerekiyor. Patronun baktığı ise daha çok oy.
    Fark budur.

5.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Ortak hektaş yöneticilerinin koltuklarında kalıcı olmaları için kafalarında sadece çalışmak vardır daha çok nasıl kar edebiliriz vardır. Sonuçta patronun baktığı ne kadar kar ettiğidir.
    Gübretaş yöneticilerinin o koltuklarda oturmaları için daha çok politika daha çok yardakçılık yapmaları gerekiyor. Patronun baktığı ise daha çok oy.
    Fark budur.
    bu adi yönetimi bilmem ama ortak benim için bu hissede yolun sonu görünüyor....adamlar tam bir çete...çalışmalarına gerek yok ki...bu yöneticilerin tamamının telefonları dinlenmeli....

6. afrika ayağa kalkıyor bizim adi yönetim hala fosfat işini beceremedi...afrikada pay kapan kapana...birşey kalmayınca mı kapacaksınız....ne kadar beceriksiz yönetim arkadaş...ortaklar gübretaş için bir proje hazırlayıp biz mi sunalım hükümete bu beceriksizlerin ya ufku dar ya da dünyadan bey haberler....ucuz gübre diye diye şirketi toprağa gömdüler...dolara endeksli hammadde olduğu sürece sen buna çözüm üretemedikten sonra darbe her taraftan gelir....

7. Thy gene bugün %3.5 çıkmış bizim uyuz eşşek düşmüş...
    Çıkan çıkmaya düşen düşmeye devam ediyor arkadaş sonu yok bunun....

8.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    Thy gene bugün %3.5 çıkmış bizim uyuz eşşek düşmüş...
    Çıkan çıkmaya düşen düşmeye devam ediyor arkadaş sonu yok bunun....
    hedef 25 tl görünüyor biz alsak o da kurur...25 tl yi hakedecek birşey yok ama ortak....burası bist fiyatlamalara akıl ermiyor....bir gaz geldi mi allah muhafaza gidiyorda gidiyor....3.havalimanı açılınca thyao kar patlaması mı yapacak yok ama bu olumlu fiyatlanıyor.....kar nasıl olur uçak sayın artar sefer sayın artar öyle....şuan ki pozisyonunda mevcut havalimanı buna engel mi yok....eldeki uçak sayısıyla bu kadar.....geriye ne kalıyor uçak alacaksın borca gireceksin büyüyeceksin kar yazacaksın....

Sayfa 198/928 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •