Yeni yazdım u.v ye portföyü takip et birşeyler öğren
Ben sana şöyle söyleyim 2013 de başladım 20.000 TL ile şimdiki rakamı söylesem komplekse girersin öyle senin portföyün 1 kaç katıda değil Çift haneli katı, ben seni biliyorum merak etme senle ilgili söyledikleriminde arkasındayım , benim stratejimi soruyorsan hersene minimum %80 kazanç öyle söyleyim sana en özeti , odaşı (orda da çalıştı % 80 kardaydım ama aç gözlülük işte birde brunson krizi ) saymazsak şimdiye kadar çalıştırdım bu yöntemi , Öyle adam gibi görünüpte adam çarpmaya çalışma , herkese söylüyorum 10.000 TL ile borsaya başla hersene % 80 kazanç sağla o para 10 sene sonra nereye geliyor diye. Daha 4 hafta önce çalıştığım yerde bir arkadaşı infoya soktum adam % 40 karda adam sabah akşam dua ediyor , maksat faydamız dokunsun , senin gibi bencil değiliz yani , maliyetim seni üzüyor biliyorum ama gerçekten 6,20 lerde 😂 sen yine haha 10 demeye devam et , eline bir hesap makinası al hesaplama yap 26 fiyatı görürsün , komik nilkiz
Yaw hehe o kadar portföyü olan adam gelecek burada hergun sayfalarca yazı yazacak 3 kuruşa 10 takla atacak daha da muhatap olma benimle hem rakkas hem pinokyo elemtere fiş kem gözler şiş
Ama hep böyle yapıyorsun sıkışınca kaçıyorsun , 3-5 kuruş senin işin dostum , bu hisse net iyi bir yer emin ol bütün büyük ve usta yatırımcılar burada , bunlar buraları takip etmiyor ve yazmıyormu sanıyorsun , ama sen sanıyorsun sen böyle bir yatırımcısın işte , seni sahipsiz bırakmam merak etme
Bugünkü harekette tek anlamadığım niye devre kesici %5de devreye girmedi. Böyle olacağını bilsem 10.45 alış yerine daha alta yazar daha çok kazanırdım. Genelde, Allah bereket versin 17 kuruş kar bıraktı bugün.
Hisse yok, takipteyim
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri