Sayfa 198/564 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon
Arama sonucu : 4508 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: BAGFS - Bağfaş Bandırma Gubre Fabrikaları A.Ş.

1. Ve 11 yılda bitiyor..tam bir fiyasko. Şirket değil bakkal işletmeler çok daha iyi yerlere gelirdi. Hatta o yıllarda kurulan birçok firma şimdilerde hatırı sayılı firmalar arasına girdi. Bu b.k ise battikca battı. Bakalım iflas ettirmeyi başarabilecek ler mi. Bir onu görmedik 11 yılda onunda görürsek sasirmamali..yönetim namına sıfır. Kurumsallık sıfır. Finansal yönetim sıfır..bu zamana kadar geldiyse geçmiş iş tecrübesi ile olmuştur. Artık doğru dürüst maldan satamadigina göre ya batacak ya satılacak. Başka bir ihtimali yok gibi. Yok kur yükseldi borç arttı yok öyleydi yok keklesmeydi koca koca yalanlar..9 aylık bilancodan bu gune 120 trilyon dan fazla kur geliri elde etti ancak mendebur da tık yok. Olmadığı gibi dolar bazında 1980 yılındaki halka arz fiyatına geldi..utanmazlar. biraz edep olur. Madem koklatmayacaktiniz niye halka acildiniz. Ne dersen de..
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

2.  Alıntı Originally Posted by Harpoon Yazıyı Oku
    Bu firma zor toparlanır]
    Valla ben de korkmuyor değilim.

sizin yazdığınıza istinaden daha önce yazdığım bir yazı.. inşallah düzelir..

Yönetim Kurulu Üyeliği'nden istifa etmiş olan Bayan Çiçek Meliha GENÇER'in istifasının kabulüne, boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine görev süresi sonuna değin görev yapmak üzere Şirketimiz Ana Sözleşmesi ve TTK.'nın 363. maddesi uyarınca Bay Talat LEVENT'in atanmasına karar verilmiştir.
    Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Kendileri kimmiş diye baktım; Riskin Erken Saptanması ve Yönetimi Komitesi'ndelerim,iş ( https://www.bagfas.com.tr/kurumsal_yonetim.aspx#komite )

Başkan : Süleyman BODUR
    Üye : Erdal DUMANLI
    Üye : Çiçek Meliha GENÇER

Niye istifa etmiş olabilir diye düşündüm, soyad tutuyor. İşkillendim. Acaba işler çok kötü gidecek ve varsa YK sorumluluktan kaçmak için mi diye endişe ettim. Küçükleri kurtaralım gibisinden.

3. Bu hacimle ve dolar bazında 30 yıl onceki fiyatlarda bile gidemiyorsa mal çalıyorlar.yada oyle gosteriyorlar...
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

4. Anlaşılan içerden biri haber almış..CAN gübre siparişi alınmış..

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Neler oluyor bu haberle bu şekilde normal değil.
    başka haberler de mi gelecek..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    Anlaşılan içerden biri haber almış..CAN gübre siparişi alınmış..

Belekkimi hocam sorun giderilmiş artık kekleşmiyor demekki, ne dersin bi yorum yapsan.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

7.  Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    Belekkimi hocam sorun giderilmiş artık kekleşmiyor demekki, ne dersin bi yorum yapsan.
    Evet öyle gözüküyor eğer ki sorun tam olarak halledilmisse Aralık ocakta tam kapasite faaliyete geçecekmis diyordu yatırımcı ilişkilerinden sorumlu kişi. Birde eurodaki düşüşte çok olumlu yansıyacak..eğer bunlar doğru ise gayet güzel olur yoksa kisir döngü içinde devam eder. (Hisse çok ucuz haddinden fazla) ama?

Sayfa 198/564 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •