Sayfa 198/1032 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. Iyi oldu bir bakima gelen gecen yolunu kaybeden ziplamaz birdaha bu kagidA.tahta saHibide hakkiyla isini yapti ellerine saglik.sen duserkene 7.30 /60 arasi alma iyi bir haberde %8+ full kagida gir mustehakdir alana bugunde.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by serkan_tgs Yazıyı Oku
    Iyi oldu bir bakima gelen gecen yolunu kaybeden ziplamaz birdaha bu kagidA.tahta saHibide hakkiyla isini yapti ellerine saglik.sen duserkene 7.30 /60 arasi alma iyi bir haberde %8+ full kagida gir mustehakdir alana bugunde.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    aynı görüşte değilim.güven sarsıcı hareketler bunlar.yazık oldu,bu kadar başıboş ve sahipsiz bırakılmamalıydı.

3.  Alıntı Originally Posted by albicans Yazıyı Oku
    %100 bedelliyi 10 tl den yaparsa dedim ilkinde doğru.fakat sonra hesap edince bedelli öncesi 6 tl olan hisseyi 10 tl bedelli yapsan ort 8 olur bedelli sonrası piyasadan alır herkes.onun üzerine soruyu anlamlı kılabilmek adına 1 tl nominalde tutup %1000 bedelli yaptım.%1000 bedelli yapabilir mi?yaparsa benim için çok yüklü paraya ihtiyaç olur bedelliye katılabilmek için,katılmazsamda elimdeki lotların maliyetine asla gelemez o kadar lotla.

12,5 milyar para toplamış olmaz mı?ben mi yanlış hesaplıyorum.toplayacağı miktar ceza kadar olsun diye düşündüm cezayı 3 milyar dolar desek ve dolara 4 desek 12 milyar tl yapar.yüklü bir ceza gelmesi durumunda ödemek için kullanır.
    en azından %49 unu devlet kasasından ödemez.bozdağ ın dediğine göre fetöcüler verdirtti Atilla ya bu cezayı.aynı fetöcüler pekala 3 milyar dolar ceza verdirebilir,öyle bir durumda faizi arttırmaya çalışan yabancılardan alayım cezanın bir kısmını mantığını güdebilir hükümet.(hükümetin dış mihraklar mantığıyla gidiyorum.)
    Devlette katılacak bedelli'ye... Sadece piyasadan lot toplayan değil... O yüzden hesabınız yanlış...

albican hocam, birisi senin iyi kafani karistirmis. 1'e 10 bedelliler. neler oluyor ya, ulkemizin guzide bankalarindan birinden bahsediyoruz. gozlati pazarindaki kagittan degil.

UNUT BEDELLIYI.

banka birincisi kar eden banka. gelecek cezayi karsilayabilir.
    ikincisi komplo teoricileri yabancilari cezalandirmaktan falan bahsediyor bedelli ile. bu kahpelik olur. sana inanan guvenen bankana yatirim yapan adama (yabanci/yerli) bedelli cakacaksin ihtiyacin olmadan ha.
    ucuncusu, bunun %51 varlik fonunda. bedelli cakinca o da elini cebine atmak zorunda kalacak.

BIRILERI KAFANI KARISTIRIYOR. Buna izin verme. Ihtiyacin olmayan para ile alip yatirim yapmissan, cekil kenera, bankanin ve ulkenin bu turbulansli surecten cikmasini bekle. verilecek en iyi tavsiye budur. baktin sinirlerini yipratiyor, bas kurtul. hicbirsey sagliktan onemli degil.

5.  Alıntı Originally Posted by HBYKCN Yazıyı Oku
    Devlette katılacak bedelli'ye... Sadece piyasadan lot toplayan değil... O yüzden hesabınız yanlış...
    Pardon sizin hesap doğru ,kusura bakmayın... Doğru yüzde 1000 bedelli yapsa 12,5 milyar eder ama çok abartılı bence o oran...

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Yabancı bastı malı bizimkilere, ne zamandır alıcı arıyorlardı, ilaç gibi gelmiştir, fiyatı çok düşürmeden iki günde dünya mal çıktılar.
    Ben artık ciddi ciddi korkmaya başladım, bu adamların gözü doymadı, bugünkü satışların ardından hemen yükseliş de gelmez, o sattıklarını alanların silkelenmesi lazım, önce yeni diplere sürebilirler.
    Sonumuz iyi olsun.
    bu hareketi yapmasinin nedeni ayni hareketi tekrar yaptiginda trene tekrar kimse binmesin diyedir..
    pacal (disiplinli) yapmanin odulunu de vermistir, kagidin daha yolu var..ytd

7.  Alıntı Originally Posted by alidimitri;2170072[B
    ]Konsolide bilançosunun %10-20 si gibi bir ceza verse ofac peki?[/B] Bu arada maldayım ama dolar ile hedge ettim çok önce malımı...
    OFAC'ın daha önce verdiği mali cezalara baktığımızda bu cezalar bilançonun (aktiflerin) binde 6 sını aşmamış yani %0.6 max. Senin verdiğin %10-%20 bunun yani OFAC'ın bugüne kadar verdiği maximum cezanın 17-34 katı kadardır. Ceza konusunda piyasa değerini öncelikli olarak dikkate alıyorlar aktiflerden ziyade ve PD'nin %10'unu aşmamaya çalışıyorlar.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

8.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    Ceza ile halkb da bedelli gelebilir o yuzden yabanci satisi gundemde adam ne ile odeyecek once yukari acar sonra satis yiyecektir halkb.
    süper yorum, 12 den vurdun bravo
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

Sayfa 198/1032 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •