Sayfa 196/1032 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. Yabancı bastı malı bizimkilere, ne zamandır alıcı arıyorlardı, ilaç gibi gelmiştir, fiyatı çok düşürmeden iki günde dünya mal çıktılar.
    Ben artık ciddi ciddi korkmaya başladım, bu adamların gözü doymadı, bugünkü satışların ardından hemen yükseliş de gelmez, o sattıklarını alanların silkelenmesi lazım, önce yeni diplere sürebilirler.
    Sonumuz iyi olsun.

ceza kesinliesti diye tuzukleri geregi satmalari gereken Amerikali fonlar mi geldi satisa.
    yazdi ustatlar bunu ocak ayinda. juri suclu buldu, beraat imkani yok. herkes biliyor.
    peki neyin kesinlesmesini bekledi bu fonlar.
    biz iki kurusluk paramizla bunu dusunebiliyoruz da onlar dusunemediler mi milyarlariyla. hem de ABD kurumlari olarak, oranin yargi sistemini ve kanunlarini bilerek.
    bence panic havasi saliniyor oyuncular tarafindan. cikacagi nasil fasa fisosaydi, dusecegi de fasa fiso.
    OFAC cezasi demoklesin kilici gibi duracak boynumuzda.
    kafa kesildii, rahatlayacagiz iki kafa cikaracagiz yerine.

3.  Alıntı Originally Posted by blu Yazıyı Oku
    ceza kesinliesti diye tuzukleri geregi satmalari gereken Amerikali fonlar mi geldi satisa.
    yazdi ustatlar bunu ocak ayinda. juri suclu buldu, beraat imkani yok. herkes biliyor.
    biz iki kurusluk paramizla bunu dusunebiliyoruz da onlar dusunemediler mi milyarlariyla. hem de ABD kurumlari olarak, oranin yargi sistemini ve kanunlarini bilerek.
    bence panic havasi saliniyor oyuncular tarafindan. cikacagi nasil fasa fisosaydi, dusecegi de fasa fiso.
    Veren bence fon degil joleli team
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

4.  Alıntı Originally Posted by blu Yazıyı Oku
    2 kere gitmis msj pardon
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

joleli team kimdir borsavizyon hocam? (benim yazim ayrica pilavli hocama hitabendi. yani yabanci satisina)

6.  Alıntı Originally Posted by blu Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by blu Yazıyı Oku
    joleli team kimdir borsavizyon hocam? (benim yazim ayrica pilavli hocama hitabendi. yani yabanci satisina)
    jöleli dedikleri yiğit bulut, Türkiye varlık fonu yöneticisi.
    Varlık fonunun ne yaptığı bilinmiyor ama piyasalardaki hareketler sıklıkla onlara atfediliyor.
    Halkbank çok ceza almasın diye piyasa fiyatını baskılıyor olabilirler.

Bizim hissede de yabancılar sadece bugün satmadılar, aylardır satıyorlar, satışlar son zamanlarda yoğunlaştı, her fırsatta satıyorlar. Alıcı yokken çok satamıyorlar fiyat çok düşüyor, dünkü haberle çok alıcı gelince bolca mal boşaltabildiler.

Yukarıdakiler hep tahmin, akıl yürütme, varlık fonu hakkında bilgi yok, yabancı satışları da takaslarda görünenler (orada da hile hurda çeviriyor olabilirler).

Sizin yazdığınız gibi panik havası yaratılıyor da olabilir, çok az bir ceza gelecektir milletin malını ucuza toplamak için korkuta korkuta aşağı götürüyor da olabilirler.

anladim pilavli hocam. sagol. varlik fonunun ne kazanci varmis ki devamli asagi versin. sonuc olarak piyasa degerini gozonune alacaklarsa son 1 senenin ortalamasini alirlar. o kadar kafasi calisiyordur ceza kesen yerin.
    bence varlik fonunun hisseyi bu duruma sokmasinin bir anlami yok. o degil yani.
    yaniliyorsunuz yabanci satamiyor, haber bekledi kismina. BIST-30 hisselerinde alici her zaman vardir. hisse fiyatini %5 yukari cekersin, saticisi gelir. %5 asagi cekersin alicisi gelir. calkalarsin, daha cogu gelir. dikkat ettiyseniz sabah yazdim alici yok diye yukari giderken. satmak niyetinde olan doldur bosalt yapardi. gelmedi cikarken kimse insanlari yukardan mallamaya.
    yine bir pislikler donuyor, bakalim nedir. yabancinin satip ciktigini dusunmuyorum ben. belki alttan alacaktir. kim bilir. belki korkutuyorlardir bizimkiler.
    hisse berbat. bu gercek. drexty hocam gibi 8'e parketmesini beklerdim. kallesligi bol.

8.  Alıntı Originally Posted by blu Yazıyı Oku
    oyle birsey olamaz. 10 milyar lotu mu olsun bankanin artik piyasada. her duyduguna inanma hocam.
    ben de bedelliyi tutarim. ama insanlarin parasi yok ki katilsin artik. sure cok uzun surdu.

tam bir karadelik.

bilmediğimden soruyorum,lütfen yanlış anlaşılmasın,
    yapıkerdi %100 bedelli ile 8.694.000.000 lota çıkacakken,halkb nin 13.750.000.000 lota çıkmasının olası olmamasının nedenini anlayamadım?bu bankayı daha güçlü kılmaz mı?

Sayfa 196/1032 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •