Sayfa 198/830 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon
Arama sonucu : 6640 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. Inanırmisınız cuma günü 35.24 fiyattan 1000 lot alış girdim. 119 lot veripfiyatı 35,40 a çekti. Yarım saat bekledim, vermedi. Bende emiri iptal ettim. Verdiği 119 lotu da 35,38 den sattım.
    Yani bu hissenin speki çok garip.
    Almak istiyorsun vermiyor,
    Satmak isyesen en az 1 lira geri çekiyor.
    Bugünkü fiyat 33 lira olmuş iyiki vermemiş.
    Tebrikler, trak. Speki.

SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yatırım tavsiyesi değildir.

2. Rakamlara bakınca çıldırmamak elde değil.3 yıl önce bir adet Ttrak hissesi almak için ortalama 30 $ para öderken bugün bir adet Ttrak için 6.2 $ ödememiz gerekiyor. Hisse $ dolar bazında 5 te bir fiyatında işlem görüyor.

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...

3. İyi geceler. Ttrak hissesinin düşüşünü hiç bir arkadaşımız Italya ekonomisine bağlamamış. İlginç...

4.  Alıntı Originally Posted by sea Yazıyı Oku
    Rakamlara bakınca çıldırmamak elde değil.3 yıl önce bir adet Ttrak hissesi almak için ortalama 30 $ para öderken bugün bir adet Ttrak için 6.2 $ ödememiz gerekiyor. Hisse $ dolar bazında 5 te bir fiyatında işlem görüyor.

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu açıdan bakınca bir sonuca varılmaz. Bütün hisselerde buna benzer durumlar var. Ayrıca şirketin iç satışları da 5'te birine düşmüş. Ciro olarak daralma yaşayan şirketlerin başında geliyor.

5.  Alıntı Originally Posted by ahsen2 Yazıyı Oku
    Inanırmisınız cuma günü 35.24 fiyattan 1000 lot alış girdim. 119 lot veripfiyatı 35,40 a çekti. Yarım saat bekledim, vermedi. Bende emiri iptal ettim. Verdiği 119 lotu da 35,38 den sattım.
    Yani bu hissenin speki çok garip.
    Almak istiyorsun vermiyor,
    Satmak isyesen en az 1 lira geri çekiyor.
    Bugünkü fiyat 33 lira olmuş iyiki vermemiş.
    Tebrikler, trak. Speki.

SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bütün mücadele sattığınız hisseyi yazmak İçin miydi

6.  Alıntı Originally Posted by İSTİNYELİ Yazıyı Oku
    Rezalet bu hale birileri bilinçli olarak getiriyorlar ve düşürmek için gayret sarfediyorlarsa mevlam oyunlarını bozsun da ters köşeye yatsınlar inşallah bu küçük yatırımcıyı bilinçli bezdirmek isteyenler kat kat cezasını iki dünyada da verirler almamazlumun ahını çıkar aheste aheste.... şirket zarar etse de böyle düşse insanın zoruna gitmez anlar ama karlılık geçen yıllarla kıyaslandığında bu fiyatlara kadar düşecek ne var .....sap döner keser döner bir gün gelir hesap döner
    Sayın istinyeli zaten çok ilginç borsada zarar eden dükkanı kapatan konkordato isteyen şirket hisseleri almış başını gidiyor , BIST i yatırım alanından çıkarıp kumar salonuna çevirmişler, bide açığa satış konusu varki dehşet bir durum

7. twitter da ttrak hashtag inde ilginç görüşler var,ttrak yatırımcı ilişkileri yöneticisi şahıs hakkında. koç grubu na ait böyle bir şirketin hissesinin bu tip iddialarla anılması ne kadar kötü.velhasılı bir oyun dönüyor.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by soze Yazıyı Oku
    twitter da ttrak hashtag inde ilginç görüşler var,ttrak yatırımcı ilişkileri yöneticisi şahıs hakkında. koç grubu na ait böyle bir şirketin hissesinin bu tip iddialarla anılması ne kadar kötü.velhasılı bir oyun dönüyor.
    özet geçebilir misiniz?

Sayfa 198/830 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •