Zaten düşüyor çıktığını görmedim ki amk kağıdının
Zaten düşüyor çıktığını görmedim ki amk kağıdının
10 bin daha aldım düş kardeşim düş senden korkan yok şirketinin batacağı da yok istediğin kadar bilançoda salla batmıyorsun işte yok debelen dur istediğin kadar ben de senden mal toplayacağım sen düş daha. Elbet devlet sana müdahele edecek düş kardeşim paldır küldür düş, acıma düş.. Hadi 1.35 seni bekliyorum bi 10 daha alacağım.
Ytd.
Almayın erken bence TİRE aldıkça düşüyor bizleri düşünün acıyın bize 🤣🤣🤣
iş yatırım tahtayı mahvetti...
yapıkredi,sanko ve yatırım tahtayı düşürmek için ellerinden geleni yapıyor..
![]()
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez.
Söz vermişler Sayın Selimsen bir rakama hisseyi getireceklerine patrona söz vermişler, bilanço açıklanmadan önce fazla fazla fiyatlamıştı şimdi niyeyse bir kere daha fiyatlatıyor. Ama kar etmeye gelince iş vergi beyannamesinde 100 milyonlar hemen açıklama geliyor sehven hata diye çıkmasın diye hisse ellerinden geleni yapıyorlar. Çıkarken niyeyse asla hakkında çıkmıyor ama düşerken 2-3 kez aynı bilgiyi fiyatlıyor. Borsa çıkıyor yerinde sayıyor düşüyor herkesten çok düşüyor niye? Çünkü söz vermişler bir odada hisse xx fiyat olacak denmiş el sıkışılmış.
Geçen hafta 1.55 ten topladığı tüm lotları önce alnustan çaktırdı orası bitti şimdi de iş ten devam ediyor o da geçen hafta 400bin lot filan toplamıştı.
Bana farketmez patron düşür demiş madem düştükçe ben de alacağım. 11 senedir benden 1 lot alamadı bi 10 sene daha alamaz daha fazlasını da kaptırır.
Ytd.
Bence is yatırım,yky ve özellikle yatrım fin. daki okumuş çocuklar tahtayı düşürmek için uğraşıyor.
yatırım finansmanın lambalama işlemleri ve piyasa bozucu işlemlerine dikkat edelim..
The boss&dogs.. Bunların amacı belli ... Kötü bilanço gösterip düşük fiattan hisseleri toplamak...
sonuçta ya kottan çıkmak yada başka birisine satmak...
Satış yapacaklarsa çağrı fiatını düşük tutmaya çalışmak.
Avusturyalıların tahtadaki elemanları çalışıyor...
![]()
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez.
Ulan söz verdm burda arkadaşa küfretmicem die ama yemnle ağzımı boziim die uğraşıon yeter be yeter ulan yeter bi nefes aldır usandık fabrikamı yandı nedir be nedir derdin nooldu bu kadar bi b.k yok ortada halaaa düşüon halaaa düşüon ne istion şurda iki üç krş paramz var zatn spekmsn nesin yeteeeer
Yer İmleri