Direnç falan hikaye bu senetlerde mal toplanıyor farklı kurumlardan ben öyle anladım...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Reis hayırlı işler bende de vardı 4 tane 19300 ortalama ile ama ben aylar önce sattım lakin o dönemden bu ana kadar sermayeyi 2 ye katladım
Senin için hayırlı olsunSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Şimdi bu fiyattaki B de kurucunun rahat 200 bin üstüne atması beklenir..
Hele ki A daha cılız kaldı..
Hep yazdık bir altın hissenin kıpırtısı hepsine yetti..
B öncesinde 21-26 bin arasını sessizce gitti.Sonra gelen talep çokluğu bu sessizliği bozdu.Zincirlerini kırdı..
Hantal olan A ve kurucu bu fiyatlamalara kayıtsız kalmayacaktır..
Hele ki B de hacimli tavan görülürse kurucu hissede birden çok işlemli 200 bin üstü kapanış görebiliriz...
Fiyatlarla işimiz yok ancak böyle heyecanlı günlerde de notumuzu yazmadan olmazdı..
YTD..YTD..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri