Sayfa 198/1001 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

ABD/Mnuchin: Eğer küçük işletmeler para tüketirse, Kongre'den daha fazla para isteyeceğiz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Ali Bilge yazdı: İmdadiye zamanı?

Osmanlıda savaşın bedeli, kazanılırsa düşmana, kaybedilirse halka ödetilirdi. Genellikle zenginlerden ve vakıflardan ek vergi alınmazdı. Pek dokunulmadığı için zenginler ve devlet görevlileri varlıklarını vakıflarda tutarlardı. Vakıflar en son gidilecek kurumlardı. Bizde, çok eski vakıfların varlığı bu nedenlerdir.

https://www.paraanaliz.com/2020/ekon...-zamani-45225/
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

İstanbul’da şehirlerarası feribot ve deniz otobüsü seferleri saat 17’den itibaren durduruldu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Akaryakıt Fiyatlarında Değişiklik

31/03/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;

Motorinde 6 KRŞ/LT’de ZAM,
    Benzinde 8 KRŞ/LT’de İNDİRİM

Pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde gerçekleşmiştir.

Sayfa 198/1001 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •