Şubat ayının ilk 2 haftasında sadece izlemede olacağım.Takibimde olan bir kaç hissede trade yapmayı deneyeceğim.Endeks 1380 ve altına gelirse alım yapacağım dün yazmış olduğum gibi beklentim olan tepki yükselişinden faydalanmak adına yapacağım bu alımları.Sonrasında mart ayında beklediğim seviyelerden tamamen nakite dönmeyi düşünüyorum.Ta ki mart ayında endeks beklentim olan 1200 biraz altı-1215 ler civarlarına gelirse orta uzun vade alımlarımı gerçekleştirmeyi düşünüyorum.Yazdıklarım tamamen kendi senaryom ve beklentimdir.Bana göre olması muhtemeldir ama mutlaka olacak diye de bir şey yok elbette.Geleceği görsek kahin olurdukYurtdışı piyasalar ,haber akışı ve gelişmelere göre alternatif senaryolarda nakitte kalabilirim yada olumlu görürsem kademeli alımlara başlayabilirim.Bence herkesin endekse yönelik bir planı mutlaka olmalı,doğru hisselerde olmak önemli ama sert düşüşlerde tüm yan tahtalar etkilenir.Çok iyi haber akışı ve gelişme olan hisseler dışında tabiki ama onu yakalamak yada o hissede olmakta sadece şans olur.Önümüzdeki 15-20 günün zor geçeceğini düşünüyorum.Herkese bol kazançlar dilerim.YTD...
143.600 seviyelerine değer gibi gözüküyor %2.5-3 gibi bir kayıp daha yaşanabilir diye düşünüyorum.
Bence de düşüş sınırlı olacaktır. Yatırım araçları daraldı dolardan çıkanlar ucuz hisse arayacaktır. Ucuz hisselerde yön yukarı
Yer İmleri