Sayfa 198/602 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Bu hafta ne olacağının kestirilmesi en zor haftalardan biri bence..
    Morallerin genel olarak yerinde olmadığını görüyorum..
    Bu hafta iyi olacak hisseleri bulmak zor..
    Acaba açığa satış ın olmadığı Alt Pazar hisseleri mi iyi olur?
    Aklımda bir çok soru var benim de...
    Bencede yarın güne satıcılı başlayabilir. Gün içinde endekse göre farklı hareket edebilecek ucuz kağıtlar hangileri olabilir . Birde borsadan çıkan para nereye gidecek . Sürekli yeni yatırımcının geldiği yerde nasıl olacak bu hafta göreceğiz...

2. Şubat ayının ilk 2 haftasında sadece izlemede olacağım.Takibimde olan bir kaç hissede trade yapmayı deneyeceğim.Endeks 1380 ve altına gelirse alım yapacağım dün yazmış olduğum gibi beklentim olan tepki yükselişinden faydalanmak adına yapacağım bu alımları.Sonrasında mart ayında beklediğim seviyelerden tamamen nakite dönmeyi düşünüyorum.Ta ki mart ayında endeks beklentim olan 1200 biraz altı-1215 ler civarlarına gelirse orta uzun vade alımlarımı gerçekleştirmeyi düşünüyorum.Yazdıklarım tamamen kendi senaryom ve beklentimdir.Bana göre olması muhtemeldir ama mutlaka olacak diye de bir şey yok elbette.Geleceği görsek kahin olurduk Yurtdışı piyasalar ,haber akışı ve gelişmelere göre alternatif senaryolarda nakitte kalabilirim yada olumlu görürsem kademeli alımlara başlayabilirim.Bence herkesin endekse yönelik bir planı mutlaka olmalı,doğru hisselerde olmak önemli ama sert düşüşlerde tüm yan tahtalar etkilenir.Çok iyi haber akışı ve gelişme olan hisseler dışında tabiki ama onu yakalamak yada o hissede olmakta sadece şans olur.Önümüzdeki 15-20 günün zor geçeceğini düşünüyorum.Herkese bol kazançlar dilerim.YTD...

3.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Kimse yorum yapmadı. Borsalar bitti mi derin bir sessizlik sarmış ortalığı. Geçen hafta herkes olumlu idi şimdi karamsar olmuş. Bilanço döneminde ucuz kağıt yokmu . Birde bu listeye ilave TRCAS için görüş veren yokmu .
    TRCAS,TBORG,VKGYO tekniğinde sorun yok. bilançoyu bilemem ama FONET bence tekniği gayet güzel. Haftalık takip listemde var.

4.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    2021 yılında gıda şirketleri iyi olabilir . Bu bakımdan gıda şirketleri bence takip edilmeli . Ucuz ve kârlı şirketler takip edilebilir . Bu bakımdan önümüzdeki günlerde ucuz ve beklentisi olan kârlı gıdalar için hangileri iyi olur ...
    İyi akşamlar herkese, sayın mebes bu anlamda fade gıda yeni bir yükseliş trendini girdi gibi, bunu yanında DNISI ve uzun bir aradan sonra düşen trendini kırmakta kararlı olan adese takip edilebilir. Sizde değerli yorumlarınızı yapabilirseniz çok sevinirim

5.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    TRCAS,TBORG,VKGYO tekniğinde sorun yok. bilançoyu bilemem ama FONET bence tekniği gayet güzel. Haftalık takip listemde var.
    Teşekkürler Hakan hocam . Nihayetinde cevap yazan oldu . Her tarafı korku salmış. Hafta sonu nöbetçi borsa olsa satacaktim hisseleri ): ):
    Inşallah future ler toplar sabah olumlu olur yada az satıcılı. Fonet bencede iyi hisse takibe alayim ...

6. 143.600 seviyelerine değer gibi gözüküyor %2.5-3 gibi bir kayıp daha yaşanabilir diye düşünüyorum.

7. Bence de düşüş sınırlı olacaktır. Yatırım araçları daraldı dolardan çıkanlar ucuz hisse arayacaktır. Ucuz hisselerde yön yukarı

8.  Alıntı Originally Posted by Quanticode Yazıyı Oku
    İyi akşamlar herkese, sayın mebes bu anlamda fade gıda yeni bir yükseliş trendini girdi gibi, bunu yanında DNISI ve uzun bir aradan sonra düşen trendini kırmakta kararlı olan adese takip edilebilir. Sizde değerli yorumlarınızı yapabilirseniz çok sevinirim
    Teşekkürler. Fade gıda alıp sattim . Çok iyi bir şirket. Tekrar dönüş yaparım.

Sayfa 198/602 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •