DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
demiş yazar.Sonuç olarak; farklı boyutlarıyla Stockholm Sendromu Freud'un stres altında insan zihninin kendisine yarattığı bahneler üzerine kuruludur denilebilir. İnsanın hayatta kalma arzusu bazen duygusal bağ kurmakla bazen de başat güçe biat edip sorgusuz kabul etmekle kendisini göstermektedir. Bu semdromu hayatımızın her evresinde görmemiz mümkünken bu konuya dair tüm bilimsel verleri reddedip kültürel değerlere bağlamak üzücü bir noktaya ulaşmıştır. Sendromun oluşmasına neden olan ortamları incelediğimde en çok iligimi çeken nokta şu olmuştur.
"Mağdur o kadar yoksun bırakılır ki ona karşı yapılan en ufak bir insani tavır ödül olarak algılanır ve olumsuz koşulları sağlayan kişinin ilahlaşmasına / kahramanlaşmasına neden olur."
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kemal Kılıçdaroğlu
@kilicdarogluk
AK Parti’nin ileri gelenleri “Anayasanın ilk dört maddesinin değişmesini†talep ediyor; Erdoğan, benim söylediğimi zannediyor. Artık sağlık raporu istemek, bir devlet güvenliği meselesi haline gelmiştir. Erdoğan, bağımsız bir kuruluştan, sağlık raporu almalıdır, hem de hemen!
1:49 PM · Oct 6, 2021·Twitter for iPhone
https://twitter.com/kilicdarogluk/st...anit-482563%2F
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Adamlarda her türlü çirkeflik var, mahkeme kararlarını da tanımıyorlar...
Bilal Erdoğan’ın Yüksek İstişare Kurulu üyesi olduğu TÜGVA tarafından kullanılan Büyükada iskelesinin üst katı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) geçti. TÜGVA çalışanları ise mahkeme kararına rağmen polis desteği ile tahliyeye karşı çıktı. TELE1 Adalar İskelesinin önüne giderek yaşananları ekrana taşıdı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Burası halkın olana kadar buradayız†dedi.
https://tele1.com.tr/tugvadan-alindi...ndiler-482342/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri