matriks neo portföyün NaRenCiye fönünün nasıl işlemler yaptığını ne kadar esnek bir değişken olduğunu bilemem. benim şimdiye dek tespit ettiğim değişkenlerle ilgili daha önce yazmış idim.
matriks neo portföyün NaRenCiye fönünün nasıl işlemler yaptığını ne kadar esnek bir değişken olduğunu bilemem. benim şimdiye dek tespit ettiğim değişkenlerle ilgili daha önce yazmış idim.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
20 ocakta mb ppk toplantısı var.
Bu toplantıda şok bir faiz artışı yapılıp
Doların 9 TL'ye bist'in de 1300'e yollanması ihtimaline ne dersiniz.
Var mı böyle bir ihtimal sizce?
böyle bir ihtimal siz düşündüğünüze göre var. ihtimal var ki düşündünüz. yani düşünebildiğiniz her şey bir ihtimaldir. işte töz budur. işin felsefi kısmını yukardaki tümcelerimle halletiğimize göre , gelelim finans dünyasının fırsatçılığına , pragmatik düşünceye. bu bağlamda ; bu ihtimalin '' gerçekleşme olasılığından '' ve / veya '' gerçekleşmesinden '' nasıl para kazanabilirim ? heh işte soru bu.
Yer İmleri