sn kagula
bu şirket 2 yıl önce müthiş bir kar yazdı... denildi ki bu kar sürdürülemez sadece 1 yıllıktır...
Geçen yıl sürdürdü bu karı denildi ki şimdi bir şey diyemiyoruz başka yerlerden bakalım ( bu arada yok muhafazakar yok 2. CEO şöyle yaptı vs hikayeleri oldu)
yani bilançolar hep iç edildi...
diğer hususlarda mesela bakalım yatırımlarda ne olacak bu yatırımlar gerçekleşse bile ödenemez denilmesi CENALde olmuştu... odun kömürcüler vs diye tenekeler çalınmıştı...
geri alımlar geldi bu fiyatlardan geri alınıp şirket zarara uğratıldı vs denildi, yatırımlara ülkede tarla, sera alındığı halde mal kaçırılıyor gibi teraneler sosyal medyada uçuştu...
çoook uzun zamandır ise sahipleri neden satıyor kendileri satıyorsa ben neden alayım hikayeleri var ki en büyük açmaz şimdilerde gene bu olacak sahiplerden dalia hanım başka yatırımları finanse edecek diye, diğerleri epey para kaptırdıkları ve işletme sermayesinin eridiği diğer şirketlerini ayağa kaldırmak çabasındalar...
Flamingolar gelmişler son 2 günlük satışlar muhtemelen ürkek olanların... daha fazla flamingo gelir ise elbet şimdi gümbür gümbür satan mery teyze ve yat fin tersine çiziverecekler...
benim beklentim hisse başı 2 dolar kar 1 dolar temettü ki 3-5 yıl içinde emareleri ortaya çıkacaktır... tekniğini bilmem. bu arada beklediğim fiyat erken gelir ise bakarım daha iyi şirket var mı diye geçmişte 1-2 şirketi kaçırdım çünkü benim düşüncemin tersine işler oluştu. şimdi bazı şirketlere baktığımda mesela beğendiğim bazı şirketlerde imtiyazlı hisseler var hemen incelemeyi dahi bırakıyorum...
bazı şirketlerde sektörler ezberlenen şekilde devam edecek diye düşünülüyor ki ben farklı olabileceğini düşünüyorum dikkat şirket hisseleri ile iligli değil mesela inşaat sektörü çökecek ise inşaat maliyetleri pahalı ise inşaat malzemelerini kime satacaksınız?
neyse gece gece yazdık ki burada gündüz mesai saatleri içinde yazıyor ben bunu şikayet edeceğim iş yapmak yerine burada laf yetiştiriyor diyen ileri zekalılar bile oldu şimdi uykusu kaçmış demeyeceklerdir morallerini bozarsak

... YTD
Yer İmleri