Sayfa 198/872 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon
Arama sonucu : 6975 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by pentagr Yazıyı Oku
    mesela şu an 21,88 e kadar geldi. bu hızla 21 in de aşağısına düşüp yeniden 20,xx lere kadar gelebilir,ki o zaman da yeni bi alım fırsatı olabilir? değil mi ?
    tabiki bu mümkündür dostum...almamış isen bekleyebilirsin....çok yüksek işlem hacimlerinden sonra hisse bir kaç gün düzeltme sürecine girebiliyor..dikkatli olmakta fayda var....bu topikte cuma günü sasa için yaptığım yorumu hatırlayın...eğer tahta yapıcı banvitte herhangi bir müdahale etmez ise (yeni bir alım yönünden ) o vakit 3-5 günü bulabilecek bir düzeltme süreci yaşanabilir...yaşanırsa akşam al sabah sat moduna girer...

bu dengeyi bozabilecek tek şey patronun alışları veya güzel bir haber olabilir...bunlar olmadığı sürece newtonun yerçekimi kanununa benzer bir olay yaşanabilir olarak görüyorum...tabi bunlar benim kendi düşüncelerimdir...yine de siz bana bakmayıp kendinize göre hareket edin...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. tabi yukarıdaki yorumum kısa vade içindir...orta ve uzunda hissenin çıkacağından şüphemiz yok...daha önce ne dediysek her zaman söylediklerimizin arkasındayız...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Sabah 500 lot emir girip iptal ettiğime yanarım ama hala bu zarrap olayından urkuyorum

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    tabiki bu mümkündür dostum...almamış isen bekleyebilirsin....çok yüksek işlem hacimlerinden sonra hisse bir kaç gün düzeltme sürecine girebiliyor..dikkatli olmakta fayda var....bu topikte cuma günü sasa için yaptığım yorumu hatırlayın...eğer tahta yapıcı banvitte herhangi bir müdahale etmez ise (yeni bir alım yönünden ) o vakit 3-5 günü bulabilecek bir düzeltme süreci yaşanabilir...yaşanırsa akşam al sabah sat moduna girer...

bu dengeyi bozabilecek tek şey patronun alışları veya güzel bir haber olabilir...bunlar olmadığı sürece newtonun yerçekimi kanununa benzer bir olay yaşanabilir olarak görüyorum...tabi bunlar benim kendi düşüncelerimdir...yine de siz bana bakmayıp kendinize göre hareket edin...

yardımlar için teşekkürler.. sanırım bu hafta yeniden böyle gaza gelip yüksekten kapatmayacak. biraz daha düşerek insanların alım yapmaları beklenecek ve önümüzdeki hafta (ki abd deki dava etkili olur bence) yine patlayacak sanki

ekleme: arkadaş şunu anlamıyorum. iyi güzel düşmeye başladı,21,80 oldu,şimdi neden 22,16 ya çıkıyo. düş işte ya

5.  Alıntı Originally Posted by muhabbet Yazıyı Oku
    Sabah 500 lot emir girip iptal ettiğime yanarım ama hala bu zarrap olayından urkuyorum
    20,16 dan alıcaktım ben de.. baktım düşüyo,ulan bu daha düşer dedim almadım. hay kafama ediyim

6. hadi bakalım 22 den düştü.. bilen arkadaşlar yardım edebilir mi ? burdan alınır mı peki? orta uzun vade için değil kısa vadede ?

7. Bu durduk yerde bir hareket değil bence...Açıklama gelir yakında YTD

8. Şu ana kadar kabaca 116.931.977 TL Hacim oldu...YTD

Sayfa 198/872 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •