Originally Posted by Sacrosanct 7.70 stoplu biraz hektas aldim. 7.88 zirvesi gecilirse yeni karel olur. Hektalarınız duruyor mu ?
Originally Posted by Sacrosanct 7.70 stoplu biraz hektas aldim. 7.88 zirvesi gecilirse yeni karel olur. Hayırlı olsun,umarım dediğiniz seviyelere gelir..
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
Originally Posted by hissedar Hocam, Desa noldu? Desa 1.06 stoptu Ama buralardan daha asagi gitmez al bekle yapilir.
Twitter : @Sacro_trade Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Originally Posted by mimar52 peki bu yunsa 5 30 dan geri nerelere gelir Her seviyeyi buraya yazarsam. Ben alsat yapamam ve seviyeler calismaz.
Şunu anladım ki zaman da para.... MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by fiestaciboo Şunu anladım ki zaman da para.... MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Ahirette mekan mı?
bir arkadaş algyo sormuştu galiba 51,70 üzerine atarsa yükseliş beklesin. ters bi durumda 47,90 lara düşebilir...
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
bugün bi çılgınlık yapıp full mala girdim. emlak konut düştükçe kendine çekiyor namıssız kağıt... rsi 30 dan döner diyerek girdim. yoksa indikatörleri küllüm olmuş tahtayı bilmesem hayatta girmezdim
Forum Rules
Yer İmleri