Gene - demi kapatti diye arayan kız arkadaşıma hergün iyi olacak demekten bıktım1aydir, şaşırt bari onu şaşırt valla kendimden geçtim.
Gene - demi kapatti diye arayan kız arkadaşıma hergün iyi olacak demekten bıktım1aydir, şaşırt bari onu şaşırt valla kendimden geçtim.
Yeni ofis niye, Yeni Genel Müdür niye, genzbio sitesini 2020 olarak yenilemek niye şizofren miyim ben bunlarin hepsi oldu ama biz yokuş aşağı düşüyoruz niye![]()
Ahh Ahhh!... Kadınlar böyledir!...
Bizim hanımın 1.000 doları RTA'da 2-3 haftada 7 bin dolar olmuştu. O zaman tavan tavan gidiyordu, almak mümkün değildi, kendi hisselerimden 1.000 adedini iskontolu ona sattım, yediye katladı.
Geçen gün geldi, "ben de senin yeni aldıklarından almak istiyorum" dedi. "Ya kızım git, borsada 40 yılda bir elde edilecek kazancı elde ettin, her zaman papaz pilav yemez, kaşınma" dedim. Israr etti, ben de biraz bekledim, artık daha düşmez diye 22 TL'lerin alt tarafından ona 1.000 adet aldım. Ya, inanın neredeyse her saat soruyor!... İşteyken telefonla arıyor, evden çalışırken sürekli başımda... Alt tarafı 1.500-2.000 TL zararı var, ama beni kendi zararımdan daha çok rahatsız ediyor.
Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.
Perşembe cuma alıcılar güçlüydü ilk 5 alıcı ilk5satıyıcıya göre 25-30k aliyordu ilk alıcı cuma 50k garanti aldi ilk satan iş 30k , bir şeyler iyi gibi izlenim versede - de kapatması enterasan sürekli.
50 günlük ortalama desteği de çalışmadı. Birileri çok kötü baskılıyor. Genz açıklamasından önceki hareketler bile kalmadı. Beklenti varken bu şekilde her gün eksi kapatması çok açık bir oyunun işareti diye düşünüyorum.
Çok beklemize gerek yok cokda bir zaman kalmadi derse biri bir dahada inanırsam ..........
Yer İmleri