Keşke haklı çıkmasa idim nerdesiniz
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keşke haklı çıkmasa idim nerdesiniz
Tcell in hareketlerine hiç şaşırıyorum. Neden başka umutlar besleniyor anlamıyorum.
Dediğim gibi Cuma günü az aldım düşebileceğini umduğum için. Çıkarsa da canım sağ olsun dedim. Nitekim düştü.
Yarın havayı koklayıp ekleme yapabilirim belki.
Tcell de uygulanacak tatkik budur.
Yüksekten mal alıp uzun vade işlemez.
17'den 14'e düşüş %15 e yakın kayıp demek. Toparlanması yakındır hissenin.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne iş 14,53 den müthiş işlem alış olmuş
Üçüncü sırada para girişinde aklım almıyor artık
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cuma yüzde dört düştü
Ve dedim ki niye versinler teşviki
Bu günde telekom ve garantiden spnra en çok düşen hisse konumunda diğerleri ile Nasıl iyi dayanıyor bi de para girşinde üç de olmasına rağmen
Sahili selamet iyi yorumlar YAPIYORsun ama bizi üzüyor bu durum can sıkıcı
Yahu bi günlük takas atacak kimse Yok mu forumda ne kısır bi forum imiş aldık almaz olaydık
Yerli otomobilin CEO’luğuna Gürcan Karakaş’ın getirileceğine kesin gözüyle bakılıyor-Habertürk
Türkiye’nin önde gelen 5 büyük şirketinin oluşturduğu yerli otomobil girişiminin başına getirilecek olan CEO’nun kim olacağı konusunda sona yaklaşıldı. Görüşülen üç adaydan biri olan Bosch Yenileme Pazarı Kıdemli Başkan Yardımcısı Gürcan Karakaş’ın CEO’luğa en yakın isim olduğu konuşuluyor.
Gazete Habertürk'ün haberine göre projenin koordinasyonunu yürüten Odalar ve Borsalar Birliği’nin yöneticilerinin henüz doğrulamadığı, ancak “görüşülen güçlü adaylardan biri” olarak tanımladığı Gürcan Karakaş 1965 Antalya Akseki doğumlu.
Haberin tam metni:
http://www.haberturk.com/yerli-otomo...912869-ekonomi
Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...
Yer İmleri