Sayfa 199/673 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Speği süzmedir...çok can yakar,bekletir,bıktırır.nitekim benim 30 bin TL mı yemiştir. Ben sattıktan sonra yükselmiştir.bu sefer zararını çıkarmadan gitmek yok...1.90 gelsin arabamı satıp,iyice fulleyim.(ergene göre).çıkışa başladığında da fazla uzun sürdürmez. Mesele o yükseliş zamanını kestirebilmek.
    Yarın GYO lar hareketli olabilir.Katar sebebiyle.2.50 ustune atarmi görücez yoksa sayfayaya baktığımda 2.90 dan beri destek atan arkadaşlar var.buda iyi değil zaten hacimsiz düşüyor naparsa yapsın.ytd.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aslında hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandı. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz değilim.
    Charles Bukowski.YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    simdi durumu analiz ediyor kardesler, hangi araci kurumlardan alis yaptigim konusunda tirmaliyorlar.

daha once acik acik aldik, acik acik caktik. kardesler candir, sagolsunlar her zaman bizimle paralarini bolustuler

bu sefer acik acik degil, biraz oyun oynayalim. simdi olu numarasi yapiyorlar, ne yaparsaniz yapin alacagim paranizi kardesler

saka bir yana, bayram oncesi bir hareketlilik beklemiyorum.

Asla yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!

Getirsin 4 e ,çoğu kişi satar gider..sonra ister 10 'a götürsün ,ister 100 e,paraya para demez ,kardeşler...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Kardeşler,adamının söylediği rakama getirmeye and içmişler herhalde. Bak adamımız ne derse o ,dedirtecekler...Farketmez ıster 1,5 a gelsin ister 10 a,bize her yer SRVGY

Tarihi işlem rekoru!!!!!!Sıkışmış mı acaba,tuvaleti mi gelmiş????

SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Tarihi işlem rekoru!!!!!!Sıkışmış mı acaba,tuvaleti mi gelmiş????

Akd paylaşır mısın kim satıyor 2000-3000-3500 gorsek

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aslında hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandı. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz değilim.
    Charles Bukowski.YTD

Akd ne ,anlayamadım

Otlgpnnj

Sayfa 199/673 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •