Sayfa 199/1007 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: Viop XL

1. RTE doktorlar giderse gitsin demiş. Bakmış 8-9-15 bin alıyor yeterince fazla bulmuş. Muhasebe elemanı 12 bin ve üstü alırken 12 yıl tıp ve uzmanlık için okuyan hayatını riske eden yeri geldiğinde 8-12 saat ameliyat masasında dikilen beli çatlar ağrır hekime bunu reva görmek tükenmişlik sendromu. Madem çok para bu niye her adamına 2-3 maaş vermek için kamu yönetim kuruluna atayıp para veriyorsun. Medikal boyutu daha da kötü yakında malzeme verecek kimse kalmaz hepsi battı diyeceğiz. Zaten çoğu malzeme yok.

2. Rusya'Ukrayna savaşı bitmez. Amaç Rusya'nın sürünmesi savaş ne kadar uzun sürerse o kadar çabuk dağılır Rusya. Ukrayna zaman kazanacaktır. Ayrıca bu savaş bile Rusya'ya yaptırımlar devam eder savaş tazminatını da yüklüce öder.

3. Bize gelince iktidar da hiç aklı başında adam kalmamış diyorum. Demek ki hepsi yüklüce para alıyor ki. Asgari ücretli, memur, emekli o parayla nasıl geçinir akıllarına gelmiyor. 5 kişilik bir ailenin kira, gıda, giyim, ulaşım, temizlik, ısınma, telekom, eğitim gideri ne kadar haberi yok. Kamuda tek maaş Dr bile geçim sıkıntısı çeker. Z kuşağı evladına yavrum bunu yeme giyme alma diyemezsiniz. Ramazan dan itibaren kredi ve kartlarında geri dönüş azalır. Bahsettiğim orta ve alt direk vatandaş. Bu kadar enflasyona karşı asgari geçim şartlarının çok altında geliri var. Tencere iktidar götürür sen istediğin kadar anket yap.

Hüseyin Günay
    @huseyingunayDC
    ABD’den Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin bilgilendirme;

•TR saatiyle 18’de
    •Ukrayna ve Rusya gelişmeleri
    •Biden Oval Ofis’ten konuşacak
    •Görüşmeye ilişkin süre belirtilmedi
    Ytd

5. amerikadan talimatlar geliyor ve aksiyon başlıyor. ortalık karışacak vaziyet alın.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bize gelince iktidar da hiç aklı başında adam kalmamış diyorum.
    sabah namazında ulucami önü ,etilerdeki araba galerilerine dönmüş.
    Bel.Başkanının kaç milyonluk bilemiyorum,mersedesi, kamunun A6 audileri ve bursa plakalı yeni Range rover. 8 milyon civarı..
    Camide ne işleri var bu adamların, anlamak mümkün değil..! İhale falan mı var?
    Bu şatafat , bu zenginlik ve gösteriş .. ??

7. Sosyalleşip iş bitiriyorlar. Maişet meselesi..

8.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    sabah namazında ulucami önü ,etilerdeki araba galerilerine dönmüş.
    Bel.Başkanının kaç milyonluk bilemiyorum,mersedesi, kamunun A6 audileri ve bursa plakalı yeni Range rover. 8 milyon civarı..
    Camide ne işleri var bu adamların, anlamak mümkün değil..! İhale falan mı var?
    Bu şatafat , bu zenginlik ve gösteriş .. ??
    Bursa Belediyesi Türkiye'nin en borçlu belediyelerinden biri değil mi?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 199/1007 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •