Sayfa 199/305 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon
Arama sonucu : 2438 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: CRDFA - Creditwest Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Sizde hisse var mı? hissenin değeri sizce ucuz mu pahalı mı?
    sn esramarka olumsuzu öne çıkardığımı düşünerek malda olup olmadığımı sordunuz,,,hem malda olup hemde kagıdı karalamak da mümkün şöyle ki; program 10 bin almaktır ama henüz 500 tane almıştır, kalan 9500 ü ucuza almak amacıyla hisseyi karalayabilir...haaa ben asla bu yollara girmem...olumsuzu yazarım ki olaki yanlışım varsa düzelsin diye...özelden yazmamı isterseniz fikrimi daha açık yazarım belki....belki diyorum dikkat

Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    sn esramarka olumsuzu öne çıkardığımı düşünerek malda olup olmadığımı sordunuz,,,hem malda olup hemde kagıdı karalamak da mümkün şöyle ki; program 10 bin almaktır ama henüz 500 tane almıştır, kalan 9500 ü ucuza almak amacıyla hisseyi karalayabilir...haaa ben asla bu yollara girmem...olumsuzu yazarım ki olaki yanlışım varsa düzelsin diye...özelden yazmamı isterseniz fikrimi daha açık yazarım belki....belki diyorum dikkat
    Yazmadığın hisse soylede oraya gidelim hic isin gucun yok anlasilan her yerde karsima çıkıyorsun.

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    bilançoya bakmadan yazıyorsunuz kardeşim...bir bakın bakalım olaganüstü yedekler...25 milyon değil mi...kap açıklamasında olaganüstü yedeklerden temettu demiyor mu...olaganüstü yedekler sıfırlandı aziz kardeşim...bilelim de...
    ne yapalım kardeşim satalım çıkalım mi hisseden...
    psikolojinizin kaldıramayacağı pozisyonlar açmayın...en güzel pozisyon gece yatakta rahatça uyuduğununuz pozisyondur...

Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    ne yapalım kardeşim satalım çıkalım mi hisseden...
    Dikkat edin dmsas dada karsima cikti oradada karaliyor amaci iyi sirketleri ucuza kapatmak aman diyim.

5.  Alıntı Originally Posted by lodosum Yazıyı Oku
    Dikkat edin dmsas dada karsima cikti oradada karaliyor amaci iyi sirketleri ucuza kapatmak aman diyim.

yok hesap nosunu yazsın yarin 40 bin lotumu virimanlayacagim kendisine...
    psikolojinizin kaldıramayacağı pozisyonlar açmayın...en güzel pozisyon gece yatakta rahatça uyuduğununuz pozisyondur...

Amaci o zaten ucuza toplamak, onun icin karalama yapiyor iyi sayfalarda.

7. Yeterki versin yemek akçe birikir yine boşa duracağına temmetü yada bedelsiz şekilde ve sin versin temettüleri alalım biz 2019 Y Londra'da vereceği temettü ile bir yılda yaklaşık 0,75 kuruş vermiş olacak inşallah daha ne olsun versin gelecek için çocuğum için versin

8.  Alıntı Originally Posted by lodosum Yazıyı Oku
    Amaci o zaten ucuza toplamak, onun icin karalama yapiyor iyi sayfalarda.

4 yil oldu bu hissedeyim,bu 5. temettum olacak bu hissede...yedeklerden temettu dağıtan 2018 karinida dağıtır...1 liralık hisse 5-6 ay icinde 50 krs kar payi dagitma ihtimali var..fiyat yerinde kalsa 50 krs fiyata duser, kıçı kırık batmis bmeks bile 10 krs islem goruyor..

Sayfa 199/305 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •