Artan

286,25 9.99 12:35
289,25 9.98 09:55
295,50 9.95 12:34
81,20 9.95 12:35
56,95 9.94 12:34
Artan Hisseler

Azalan

39,54 -9.97 12:35
16,09 -9.96 12:35
78,75 -9.59 12:29
123,60 -5.36 12:35
12,17 -5.22 12:35
Azalan Hisseler

İşlem

4.940.289.061,75 12:35
2.809.714.570,61 12:35
2.426.196.795,00 12:35
2.250.915.486,80 12:35
2.248.925.799,70 12:35
Tüm Hisseler
Sayfa 2/967 İlkİlk 12341252102502 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 9 - 16 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ustadlar burada birkaç kez halka arz olacak natural gazdan bahsetmiştim. Natural gaz istirakisi GLYHO'nun bu haber ile hareketlerini inceliyorduk. Naturalgaz arz olacakti,, başvuru yapılmış. SPK onayı bekliyordu. Bu sırada iştiraki glyho %25 karları görmesine rağmen beklenti hala devam ettiği için satmadım. Çünkü daha önceki örneklerde %50 mertebelerine kadar bırakan arz istirakileri vardı.

Süreç takibine göre en az 1-2 tavan daha bekliyordum. Sanırım patronu kutman biraz oyuna getirdi, bir hafta önce arz yakında derken şimdi gitti arz iptali dillendirdi, arz için şirketin en az iki yıl kar etmesi gerekiyor vs. dedi ve o andan itibaren seri düşüşler yaşadı.

Demem o ki bu stratejiyi yapacaksanız patrona dikkat edin. Patron guvenilir mi, arz olacak diyorsa olur mu. Bunları hep arastirin. Ben ettim siz etmeyin.

Bir musibet bin nasihattan evladir derler. Şu an %10 zararım var. Bu açıklamaları vs yorumlayamiyorum malda kaldım bekliyorum.

O yüzden de durumun anlam ve önemine binaen volkan konak çalıyor nereye dönsem

2. Üstadlar,

Vertu hissesini nasıl bilirsiniz kalp gözünüzle bakın bakalım bir Bir arkadaş öyle dedi de dedim ustadlarla danışayım....

3.  Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    Üstadlar,

Vertu hissesini nasıl bilirsiniz kalp gözünüzle bakın bakalım bir Bir arkadaş öyle dedi de dedim ustadlarla danışayım....
    Faaliyet raporuna baktım da dikkatimi çeken şey bomonti elektriği hisse başı 1.6tlye almışlar ama şirket borsada 12tl civarından işlem görüyor. Ama küçük bir şirket hani pay satsa da pek gelir elde etmez vertu.

Şirket 3tl civarından bayağı kendi payını geri almış. Şu an 8tl.
    Yazılım şirketleri var 2 tane. Unicorn olurlarsa patlayabilirler.

foça_beyi baksa iyi olur hisseye ama sanki fiyatlanmış gibi.

ytd.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    Üstadlar,

Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Faaliyet raporuna baktım da dikkatimi çeken şey bomonti elektriği hisse başı 1.6tlye almışlar ama şirket borsada 12tl civarından işlem görüyor. Ama küçük bir şirket hani pay satsa da pek gelir elde etmez vertu.

Şirket 3tl civarından bayağı kendi payını geri almış. Şu an 8tl.
    Yazılım şirketleri var 2 tane. Unicorn olurlarsa patlayabilirler.

foça_beyi baksa iyi olur hisseye ama sanki fiyatlanmış gibi.

ytd.
    Arkadaşlar muhtemelen içinizde borsada en yeni ve en aceminiz olan benim. Yorum yapacak ne uzmanlığı ne de haddi kendimde görürüm.

Ancak şunu emin bir şekilde söyleyebilirim ki tarihte hiç bir "tüyo" ne at yarışında ne iddaada ne de loto da tüyoyu alanlara kazandırmıştır. Borsada da bunun farklı olacağını düşünmüyorum.

Sizlere çevrenizden veya arkadaşlarınızdan veya herhangi bir yerden bir hisse hakkında "tüyo" gelmiş ise eğer bence bunun işaret ettiği tek şey elinizde o kağıt varsa satma zamanı geldiği, elinizde yoksa da kesinlikle uzak durmanız gerektiğidir.

Şu kısa zamanda binlerce KAP bildiriminden gördüğüm ve emin olduğum bir konu da "kağıdın sahiplerinin" zaten olacak olan olumlu yada olumsuz haberleri önceden haber aldığı ve fiyatlamanın da KAP'a bildirim düşene kadar yapıldığıdır.

Tüyo ve kağıt sahiplerinin aldığı haber birbirlerinden tamamen faklı iki olgudur. Bunları birbirine karıştırmazsak yaş tahtaya basmadan yolumuzda yürürüz.

Şu fakir kardeşinizin de konu hakkındaki görüşleri budur.
    Saygılar efenim.

Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    Üstadlar,

malum hisseden farkı yok.

6. Günaydın,

Dünya düz diyorlar ne diyorsunuz üstadlar 😬😬

https://youtu.be/nH4FPlnBGGI

Günaydın,

Dünya düz diyorlar ne diyorsunuz üstadlar ����

uzaydan çekilen fotolar da photoshop lı o vakit

Günaydın,

Dünya düz diyorlar ne diyorsunuz üstadlar ����

Üstad, aslında yerçekimi diye bir şey de yok.
    yerçekimi diye birşey gerçekten yok.
    küçük kütlenin büyük kütleye katışma isteği var sadece.
    yani niye düşünce yere uzuyoruz. göğe yaslanamıyoruz.
    yok yok hakket dünya düz.
    ondan.
    bende şu anda dünya düzcülere katılıyorum.
    bakalım kimi neyi nasıl düzmeyi düşünüyorlar .

Sayfa 2/967 İlkİlk 12341252102502 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •