Sayfa 20/247 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 1974 madde; 153 - 160 arası.

Konu: DENCM - Denizli Cam

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Arkadaşlar size son yazımı yazıyorum. Aslında bu yazı birkaç sevdiklerim için.

Biliyorsunuz şahsıma düşmanlık yaparak uzaklaştırmaya çalıştılar ve sonunda çok sevdiğim hisseden küstürdüler. Hayatımda ilk kez tüm portföyümü taşıdığım ilk ve tek hisseydi. Önceleri yıllardır takip eder, iki dönem üst üste kar açıkla sana kavuşayım derdim. 2 yıl önce bu hayalim gerçekleşti. Artık kar eden bir şirketti. 7** liradan maliyetlendim. Başladım beklemeye. Al sat için almadım. Bekleyecektim yıllarca. Ne zaman olaylar terse döndü, iki dönem üst üste zarara geçti bıraktım hisseyi.

Şimdi yazacaklarımdan kimse üstüne alınmasın. Arkadaşlar yatırım yaptığınız şirketin mali yapısı ve rasyoları iyiye gidebileceği gibi kötüye de gidebilir. Bunun altından çapan oğlu aramayın. Birazcık mantıklı düşünün. Şimdi dünyanın güzide firmasının işi gücü bitti dencm'ın üç kuruşuna mı göz koydu da üç kağıtçılık yapsın. Ya yapmayın ya. Böyle yatırımcı olunmaz. Tabii size hep gerçekleri sunduğumdan bazıları bundan rahatsız oldu. Madem sahtekar bu şirket niye bekliyorsunuz. Sizi zorla mı tutuyorlar...

Arkadaşlar böyle yatırımcı anlayışı olmaz. Birbirinizle faydalı şeyler paylaşın. Bilgi konuşun. İnsanlara yararlı olun. Şirkete ne yapması gerektiğini kararlaştırın yazın. Yatırımcı ilişkileri var. Ha fayda getirmiyorsa yatırımlarınızda ısrar etmeyin. Başka hisse mi yok.

Şirkete 8 kez yazı yazdım. Hepsinin maili ve cevapları duruyor. Önerilerimi Yönetim kuruluna bizzat ileteceklerini ve ilettiklerini de bildirdiler. Yapacak başka bir şey yok. Şirket gerçekten zor günler yaşayamaz mı. Onlar bunun farkında değillerse öneri sunarsınız. Baktınız olmadı başka yatırımlara geçersiniz. Kimseyi suçlamakla olmaz.

Şahsıma yapılan suçlamaları anlayabilmiş değilim. Kimi yönlendirmişim.

Her işte bir hayır vardır. Hakkınızı helal edin arkadaşlarım. Hoşçakalın...
    Son düzenleme : izci; 03-05-2017 saat: 10:19.

2. Sn Izci,

Yaziniz kismen bana gibi.. Kismende sizin baskalari ile olan gecmis yazismalarinizla ilgili.

Ister yazin ister yazmayin, acikcasi benim icin rahatsizlik vermiyor bu durum.

Gelelim firma ile ilgili gereksiz oldugunu dusundugunuz olumsuz dusuncelere;

Malesef ulkemizde insiderlik, onden bilgi almak, yatirimci silkelemek gibi durumlar oluyor. Cok seffaf oldugunu dusunuyorsaniz halka acik sirketlerin ben sizinle ayni fikirde degilim.

Bu arada ben yatirim olarak dogru yerde oldugumu dusunuyorum zaten. Bunu firmanin rasyolari da degitiremeyecek. Zaten beklentim olmasa inanin 2 dk oturup yazi yazmaya zaman harcamam.

Bu gecen surede es - dost - arkadas, soranlara da sabir ile tavsiye ettigim en onemli yatirim araclarindan biri olarak kalmaya devam edecek benim icin.

Sizin beklentiniz zaten bitmis anlasilan. En iyisi gercekten rasyolari guzel bir hisseye zaman harcamaniz. Bu sizin icin de iyi olur. Sahsiniz bu konuda oldukca donanimli oldugunu gecmis yazilarinizdan biliyorum. Bunu elestiri anlaminda yazmiyor, saygimdan yaziyorum.

Yonetim kuruluna da kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum. Siz zaten genel kurulda yoktunuz... Ben gorecegimi gordum )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Sevgili kaptan,

Amacım arkadaşlarıma yardımcı olmaktı. Mali işler uzmanıyım. Keşke beraberliğimiz devam etseydi. Size dışarıdan da destek sağlardım. Ama olmuyor. Size tepkim hiç bir zaman olmadı. Onlar biliyorlar kendilerini.

Saygılarımla,

4. Tüm cam hisseleri kar ederken bunun zarar etmesi garip bir durum. Bilanço oyunları gibi görünüyor.

5.  Alıntı Originally Posted by capricornson Yazıyı Oku
    Tüm cam hisseleri kar ederken bunun zarar etmesi garip bir durum. Bilanço oyunları gibi görünüyor.
    Arkadaşlar bende Denizli cam hissesi yok.yoksa neden yazıyorsun diyen olabilir.
    Yazmamın sebebi Denizli cam el imalat işleri yapan bir şirket.ancak geçen yıl pres makinası montajı yapıldı üretime geçti ardından ikinci makina derken 2016 yılını 7 milyon zarar yazdı şirket.2017 /1 dönem zarar yüzde seksen düşmüş bundan sonra kar yazar diye düşünüyorum.beni sormayın şişe camdan emekli bir yurtas sevgiyle kalın borsa sabır ister.bekliyen çorbayı içer.nokta ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Cemalettin57 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bende Denizli cam hissesi yok.yoksa neden yazıyorsun diyen olabilir.
    Yazmamın sebebi Denizli cam el imalat işleri yapan bir şirket.ancak geçen yıl pres makinası montajı yapıldı üretime geçti ardından ikinci makina derken 2016 yılını 7 milyon zarar yazdı şirket.2017 /1 dönem zarar yüzde seksen düşmüş bundan sonra kar yazar diye düşünüyorum.beni sormayın şişe camdan emekli bir yurtas sevgiyle kalın borsa sabır ister.bekliyen çorbayı içer.nokta ytd
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sn İzci, 3-5 ay öncesine kadar hisseye güvenerek film senaryolarınızdan bahsediyordunuz...Ben de hisse hakkında varsa objektif şeyler yazın bırakın film işlerini diyince de tepki gostermistiniz..Hatırladınız mı ? Ama şimdi de bakıyorum ki hisseden ümidi kesmissiniz ve noktalıyorum diyorsunuz umarım sizin eski yazılardan etkilenip bu hisseye ve zararına mahkum olan yoktur .....Ben ise asıl şimdi hisseye sahip çıkmanın ve alınmasının doğru olduğunu düşünenlerdenim..Olan oldu zaten...Hisse bundan sonra toparlayacaktir !! Gerek haber akışı gerek birleşme hazırlıkları gerekse bilanço toparlaması bundan sonra olacaktır ...Size iyi yolculuklar Sn İzci

Nexus 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Sn İzci, 3-5 ay öncesine kadar hisseye güvenerek film senaryolarınızdan bahsediyordunuz...Ben de hisse hakkında varsa objektif şeyler yazın bırakın film işlerini diyince de tepki gostermistiniz..Hatırladınız mı ? Ama şimdi de bakıyorum ki hisseden ümidi kesmissiniz ve noktalıyorum diyorsunuz umarım sizin eski yazılardan etkilenip bu hisseye ve zararına mahkum olan yoktur .....Ben ise asıl şimdi hisseye sahip çıkmanın ve alınmasının doğru olduğunu düşünenlerdenim..Olan oldu zaten...Hisse bundan sonra toparlayacaktir !! Gerek haber akışı gerek birleşme hazırlıkları gerekse bilanço toparlaması bundan sonra olacaktır ...Size iyi yolculuklar Sn İzci

Nexus 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dostum Ferrero, Zor insan Ferrero, Sıkıntılı Ferrero,

Son Film ve senaryo sahnesinde hissede değildim. Bunu da net bir şekilde o zaman yazdım. Hatta pozisyonumu da, nereden alıp sattığımı da anlattım. Hisse pazarlamadım merak etme. Sen rahat ol. Yolculuk derken buraya yazmayacağımı, beni sonsuza kadar burada göremeyeceğinizi belirttim. Belki de hiç bir topiğe yazmam oda şüpheli.

Anlıyorum ki bensiz yapamıyorsunuz. Gittim diyorum halen beni çağırıcı yazılar yazıyorsunuz. Ya arkadaşım bir rahat bırakın. Çünkü sizin gibilere yardımcı olmak sıkıntılı biraz. Ama iyiliklerin en büyüğü zorluklarda saklıdır. Fakat beni çok yaraladınız. Biraz el insaf be kardeşim. Teşekkür edeceğine ayrılıkta bile alacağının peşindesin. Umarım rüyana girer, yakana yapışırım. Sözümde duracağım merak etme, bir daha da yazmayacağım.

Beni hüzünlendiren gerçekten beni sevenler. Hakkım geçtiyse helal olsun...

Sayfa 20/247 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •