aslınsa sabah destek kırdığnıdan şhort yazmıştım. ezbere yazmamıştım ama beklediğim düzeyde bi satış olmadı. sağlık olsun diyelim. her gün oyun var. yarıına bakarız..
aslınsa sabah destek kırdığnıdan şhort yazmıştım. ezbere yazmamıştım ama beklediğim düzeyde bi satış olmadı. sağlık olsun diyelim. her gün oyun var. yarıına bakarız..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Vestl..
Bsoke..
Anacm..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
başarılar dilerim Üstad..
kimse yazdıklarıma aldırmasın hiç bir mantıkı yok
yatırım tavsiyesi değildir olmasıda beklenemez
yarınki endeks görüşüm: sabah artı bir açılış olacağını düşünüyorum.sonrasında sürprize açık bir piyasa olur ancak endeksin yukarı hareketler için yeterli güçte olduğunu hatırlatırlatıyorum ve yukarı gelecek istikrarlı bi yükselişi ciddiye almalıyız diyorum. bol şanslar..
üstad ben yeniyim de bu günkü hacim.. biz kumda oynuyoruz gibi geldi, görüşünü merak ediyorum?
düzeltme... silmedim, yanlış görmüşüm hacimi özür
Yer İmleri