herkesin beklentisi martı tavan olacak mrgyoda gidecek bakalım spek amcamız ne düşünüyor
bunlrın speğini seviyorum 49-51 arası baya sat yaptırdı
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
önceki 55 hareketinden sonra 47 ye kadar gerilemişti
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
martıyı 49 dan verip bu 47 diye buna girmiştim aradaki fark 10 kademeye çıktı yanlış ata oynamışız bakalım fark dahada açılacakmı martı tavan olsa buda gider diye düünüyorum onun gazına
hacim yapıyor , kağıda zemin yapıyor , bu seansı en yüksekten kapatmaları güzel olur...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
martı tavandan asılıyor haydi mrgyo canlan biraz
51 den aldıklarımı 55 ten verdim fazla atraksiyona gerek yok. Herkese bol kazançlar arkadaşlar.
56 ya kalın satışlar geliyor bakalım ne olacak 4.73 milyon lot var tavana kadar
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem
Yer İmleri