Ben bu kadar zararla asla satmam, zaten yeterince içerdeyim, ölümüne maliyet düşürüyorum, ha daha yanına yaklaşamadım maliyetim 4.24...
Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Mustafa ÜNAL, Yönetim Kurul Başkan Yardımcısı Sn. Reha ÇIRAK, Yönetim Kurulu Üyeleri Sn Profösörler ne oldu sizin üzerinize ölü toprağımı serpiştirildi dönünde bir bakın şirketin haline bir Cafein halka arzedemediniz teknoloji furyası dünyada gezerken siz gözünüz kapalı olmaya ne kadar daha devam edecek . Hisse alım yapmayacak mısınız büyük şirketler Mehmet Yıldız (Ülker ) hisselerini alırken siz den bir tık yok. Koskaca Başbakan danışmanını da yanınıza aldınız CEO yaptınız. Bari bir etkisi de olsa . Ayıp ayıp böylü ünlü şahıslarla bu kağıtın hali ne . Ortaklarınıza böyle mi güven duyuracak sınız ? Geleceği parlak bir Verusa Holding böyle yerlere düşürülür mü ? Herkes şirketin hissedarlarına yani bize gülüyor . Bizide mahcup olduk çevremize.
Ben böyle Bi haber göremedim nerdedir bu haber ?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sirketin kendi yaptigi bir degerleme var haberin iceriginde yaziyor ,pc acinca gondereyim
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SONUÇ
Verusaturk GSYO’nun şirket değeri tespit edilirken Piyasa Çarpanları Analizi Yöntemi ve Net Aktif Değeri Yöntemi %50 - %50 olmak üzere eşit oranda ağırlıklandırılmıştır.
Bu doğrultuda Verusaturk GSYO’nun piyasa değeri 103.282.100 TL olarak hesaplanmıştır. Bu değere göre Şirket’in çıkarılmış sermayesinin 37.950.000 TL olduğundan hareketle birim pay değeri de 2,72 TL’ olarak bulunmuştur. Hesaplanan Şirket değeri üzerinden aracı kurum tarafından %13 oranında halka arz iskontosu uygulanarak 89.562.000 TL’lik iskontolu Şirket değerine ve 2,36 TL’ lik birim pay değerine ulaşılmıştır.
Yukarıda bahsedildiği üzere Fiyat Tespit Raporunda kullanılan yöntemlerde Şirket’in kar, ciro, özkaynak ve benzeri özel nitelikteki kalemlerinin hesaplanmasında geleceğe yönelik varsayımlar kullanılmamıştır. Bu nedenle de varsayımların gerçekleşip gerçekleşmemesi gibi bir durum söz konusu değildir. Kullanılan yöntemlerine göre yapılan değerlemeler o tarih itibariyle gerçekleşmiş verilere göre hesaplandığından farklı değerleme yöntemleri uygulanması ve/veya farklı tarihlerdeki finansal veriler ile piyasa çarpanlarının kullanılması durumunda farklı değerlere ulaşılması her zaman mümkündür.
VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş DENETİM KOMİTESİ...
Hisse dusmeden 1 hafta 10 gun once yapılan nacıklama bu demek degıldırkı pazartesı hısse tavan olmayacak,sadece bıyle buır acıklama mevcut AL-SAT-TUT Degıldır
Böyle gerizekalıca bir açıklama neden yapılırki? Tamamen art niyetli Ky yi çarpmak icin yapılmış bir açıklama . Kafein arzı haberinde Bi halta yaramadı. Verdikçe Asagı veriyor . Sonumuz hak getire
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DENETİM Komitesi dedinmi yaratılan ciddiyet ürkütücü ve ooo çok korkutucu bana göre YALAN Böyle bir beyan resmî yollardan resmî ağızlardan doğrulanmalıdır inanalım bunu kullanıp can yakanlar olmuştur.Benim yatırım düşüncemi değiştirmedi ancak VERTU CEO suna ve patronlarına hissenize ve yatırımcınıza sahip çıkın çünkü onlara ihtiyacınız var.Herkese hayırlı kazançlar ve lütfen sorgulayın.Bu hisse için yatırım tavsiyem değildir asla olamaz.
Yer İmleri