brsan 3.67 asagıda kapatmıs hadı kar satııs dıyolar endeks ıcın brsan ne dıycezzzzzzzz
brsan 3.67 asagıda kapatmıs hadı kar satııs dıyolar endeks ıcın brsan ne dıycezzzzzzzz
o an.. 62 de cepte 46 da cepte... palanın işi devrettiği mualla hanım pekte destek tanımıyor.. züccaciye dükkanına girmiş fil gibi.. aslında pek kilolu da değil...14.39 üzerinde kalmasında yarar var..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Pala saat 15.22 nakit verdı.. malsız culsuz kaldım.. 15.45 üzeri güzel..
muallayı bekliyorum..ama onun gözü Levent Yükselde..
Son düzenleme : esozcan; 18-11-2020 saat: 12:37.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
banyak bu adam ya
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Anlayan varmı ne yapmaya çalışıldığını ..Ben şunu bilirim..bir hisseyi yukarıya yeni yatırımcılarla taşırsın..Böyle yaptıgın müddetçe yatırımcı alır yüzde 3-4 getiri gördümü satar ..Yanlışsam söyleyin..
Yatırım tavsiyesi değildir..
Borusan hakkında bilgi ala
Borusan hakkında bilgi alabilir miyim
Ytd
dün 14.62 altına inerek (güya)stop çalıştırdı.. bu günde (her aşağı çaprazı ancak kırmızı bar ile gerçekleşen) kırımızı bar avcısına 15.45 e çarptı.. kısaca adam olacak çocuk 15.45 ve üzeri.. haftalıkları dönüş çabası içerisinde...14.97 üzeri güzel 13.99 altı üzer.. pala dönerse senindir diyor.. bizde beklıyoruz.
![]()
Yer İmleri