Sayfa 20/844 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 153 - 160 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

1. Bu hissenin iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.Bedelsiz potansiyeli olduğu sürece bekleyip göreceğiz hissenin nerelere gittiğini.

2. Bak onda hemfikirim birgün çok iyi yerlere gelecek.Bugün için se 60 lot ile olan bu düşüş iyi değil teknik olarak bakan arkadaş acaba düzeltmemi yapıyor.Düzeltme ise 150-155 ten yukarı dönmesi lazım.

165 ten döndü düzeltme kısa sürdü

4. Bistteki en ucuz hisselerden birtanesi ISBIR ilk işleme başladığı zamandaki fiyatlarına bakabilirsiniz.Yaklaşık 5 yıldır doğru düzgün bir primi olmamış.
    Harekete başladı bakalım umarım yüzümüzü güldürür.

5. İŞBİR e merak salıp fiyatını ucuz gören arkadaşlar .
    Lütfen şunu untmayın .
    bu firmanın tamamı halka açık yani piyasadaki hisse sayısı %100 olması gerekirken
    şu an %10 .
    firma karar aldı . bu hangi ortakta olduğu belli olmayan . ELDE SAKLANAN yada YASTIK ALTINDA UNUTULAN ,
    %90 hisse tarhi belli ama ben unuttum . bu tarih e kadar borsaya kote ettiren ettirecek !!!! ettirmeyenler çöp olucaklar .
    d*****n kuyruğu o zaman yapılan maniplasyonlarla kopucak ..
    o zaman için 50 tane alternetif oyun yapılabilir .
    bu hisse bölünmez . SPK buna izin vermez . çünkü hissedarlar ortada yok .
    şu son kote ettirme zamanını hatırlayan varsa yazsın lütfen yazsın da bilmeyenlerin canı yanmasın .

6. buyrun bakın belgeside burda .. traş yok bizde

http://www.isbir.com.tr/wp-content/u...el-Durum-4.pdf

7.  Alıntı Originally Posted by GÜNEŞLİGÜNLER Yazıyı Oku
    Bistteki en ucuz hisselerden birtanesi ISBIR ilk işleme başladığı zamandaki fiyatlarına bakabilirsiniz.Yaklaşık 5 yıldır doğru düzgün bir primi olmamış.
    Harekete başladı bakalım umarım yüzümüzü güldürür.
    açılı 1500 tl ama kanmayın ilk işlem günü serbst marj açıldı damın biri o fiyatı girdi o da oldu örnek balat hissesi var açılış 200 tl şidi bilmem kaç kuruş.Onun için aldanmayın.

8.  Alıntı Originally Posted by DÖRTGÖZ Yazıyı Oku
    İŞBİR e merak salıp fiyatını ucuz gören arkadaşlar .
    Lütfen şunu untmayın .
    bu firmanın tamamı halka açık yani piyasadaki hisse sayısı %100 olması gerekirken
    şu an %10 .
    firma karar aldı . bu hangi ortakta olduğu belli olmayan . ELDE SAKLANAN yada YASTIK ALTINDA UNUTULAN ,
    %90 hisse tarhi belli ama ben unuttum . bu tarih e kadar borsaya kote ettiren ettirecek !!!! ettirmeyenler çöp olucaklar .
    d*****n kuyruğu o zaman yapılan maniplasyonlarla kopucak ..
    o zaman için 50 tane alternetif oyun yapılabilir .
    bu hisse bölünmez . SPK buna izin vermez . çünkü hissedarlar ortada yok .
    şu son kote ettirme zamanını hatırlayan varsa yazsın lütfen yazsın da bilmeyenlerin canı yanmasın .
    Haklısın son 2019 aralık ay aralık olmayabilir ama 2019 sonları.Kote olamayanlar yok hükmünde olacaktı Amaaaaaaaa mahkeme kararı ile kazanılmış haktır dendi ve o karar iptal oldu.Sanırsam yibitaş şirketinin internet sitesinde bulabilirsin bu haberi.Borsaya kote olmadan öncede bedelli ve bedelsis olarak çeşitli sermaye arttırımları mevcut bunuda işbir in kendi sitesinden yatırımcı ve sermaye arttırımlarından bulabilirsiniz. Yani ÇÖP OLMAYACAK.

Sayfa 20/844 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •