Originally Posted by
temel analizci
Hayır yanlış anlaşıldım galiba eğer ruchandaki satış onun ise (bilmiyorum) Rüçhan tahtası kişiye tanınan bir hak olduğu için yani daha henüz lot olmadığı için kap atmak zorunda değil diye dusunuyorum
Öyle olmaz 5-10-15 cengiz 16,11 şu an o 50 mln lot onunsa bal gibi bildirim göndermek zorunda.Ayrıca zaten bakalım bugün yüzünden kime ne piyango vuracak göreceğiz.
Esas Cengiz Bey'in yerinde olsam ibreti alem için bu bedelli ile ilgili şeklen kötü niyet diye şikayetçi olurdum.
Bir diğer konu eğer bu kanun bu şekilde suistimal edilebiliyorsa SPK da gitsin kumda oynasın.
İnşallah şöyle önemli ağırlığı olan birinden şikayet gelir.Gelsin ki hepsi altında kalsın kurumların.Masa sandalye şirket mi bu nedir % 65 rüçhan düşüşü.
Şirkete de bir tavsiyem var bu işin altında kalırlar şahsen ben canlarını okuyacağım her ortamda aleyhlerineyim bundan sonra.Bu işe sadece borsa olarak bakmayın gelsin bana anlatsın bugünden sonra ben Katılım bankasıyım diye.
Acil toplanırlar bu akşam eğer aralarında saksısı çalışan 1 tane adam varsa ve bu durumu nasıl kurtarabiliriz diye düşünüp çaresini bulurlar.Bir dost.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri