Sayfa 20/682 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 153 - 160 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. 3.87
    249004
    TurkBirDev

2. Karanlık odaya 3,87 den gitti...

3. büyük çıkışa 1,6 lardan başlamış. Allah yardımcınız olsun. bu hergelenin şirketleri çok canlar yaktı.

4. Önce galip i tanımanız lazım.... dün ne olacağını yazdım . bugün sabah ne olacağını yazdım . öğlen ne olacağını yazdım. ve dediklerim bir bir harfiyen çıktı... metro yu uyardım alıma girmeyin diye metroda hedef 1 tl nin altı olacak. bu ********den darbe yediğim için 4 aydır takip ediyorum artık hareketlerini tahmin edebiliyorum. GALİP İN HİSSESİNE GİRMEYİN ZARAR ETMEZSİNİZ DİREK BATARSINIZ.

5. Adam pazartesi 3.13 demis tobe bukadar tabanın bir aciklamasi varmi biri de pazarteai 6 demis

6. http://www.spk.gov.tr/apps/haftalikbulten/ bugünkü bülten de brüt gözükmüyor spk uyuyor..... borsaderinlik.com buradan kademelere bakabilirsiniz seans açık olduğunda

7. Metro yatırım tahtada olsa brüt konusalımda alan alıyor satan satıyor incelenmiştir merak etme ortada bi halt bulamadı bugunkü iş bankası ky cıkısı ve al sat yapan ky hacim olusturdu diye düşünüyorum bir grup gözükmüyor suanda brüte soktugu tüm hisselerde metro yatırım al satcı pozisyonundaydı hemde aynı seans buda tek kişinin piyasa bozuculuguna yol acmasından dolayu bir cok hisse brüte girdi avturda durum farklı inceleyen detaylı bakan fark edecektir .

LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    http://www.spk.gov.tr/apps/haftalikbulten/ bugünkü bülten de brüt gözükmüyor spk uyuyor..... borsaderinlik.com buradan kademelere bakabilirsiniz seans açık olduğunda
    brut takas yoksa ne olur

Sayfa 20/682 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •