Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 20/345 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 2758 madde; 153 - 160 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. borsada artık algı herşeydir...ne teknik nede temel bu gün için pek de geçerli değil...cwene hissesinin algısı ise henüz prim yapmamış olmasıdır...bir çok arz 3-5 kat çıkış yaptılar...ilk arz sırasında ky nın elinde hisselerin %80 inin olması bu hisselerin güçlü ellerce toplanmasını zorlaştırmıştır..bu toplama zaman alacaktır...toplama olgunlaştıktan sonra ise agresif çıkışlar yapabilecektir...bu hissenin güçlü çıkışlar yapabilmesi için biraz da güven kazanması lazım...güven için de kararlı ve sağlam çıkışlar yapabilmeli ki alanlar ellerinde bir süreliğine tutabilsinler...bu hisseyi tutanlar çoğaldıkça tedavüldeki hisseler azalacak böylece hareketleri de sertleşecektir...

kısacası biraz daha sabır ve zaman gerekmektedir...şartlar olgunlaştığında bir kaç kat çıkabilme potansiyeli olabileceğini düşünüyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. cwene ve europowerin yeni arzlar olması yüzünden ciddi çıkış potansiyellerinin olabileceğini düşünüyorum...bakalım piyasa ne karar verecek ?? bu şirketin bu haberi çok önemli ve değerli...https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1149311

Onaylı izahnamenin ilgili bölümlerinde deneme üretim sürecinde olduğu belirtilen Lityum Batarya ve Enerji Depolama Sistemleri tesisinde deneme üretim süreci başarı ile tamamlanmış olup Şirketimiz Yönetim Kurulunun 09.05.2023 tarihli toplantısında seri üretim sürecine başlanılmasına karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

lityum batarya çok önemli...günümüz elektrikli otomobillerin en önemli parçasıdır ve çok stratejiktir...yine enerji depolama işleri büyük montanlı işlerdir...sadece bu iş için türkiyede ilk etapta 40 milyar dolarlık bir kaynak ayrılmış durumda ...gesan hissesinde iken bu konuyu çok işlemiştik..bu iş ile ilgili olan şirketler ihya olacak..agresif büyüyecek..o yüzden de bu iki konu bu hisseye büyük güç verecektir...

sektör çok canlı..önü çok açık...bu sektörde stratejik adımlar atabilen şirketler akranlarından bir kaç adım öne geçecektir...bu hisseyi beğeniyorum ama açıkçası potansiyeli nedir henüz bilmiyorum..çünkü çok ayrıntılı inceleyebilmiş değilim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. https://twitter.com/CWEnerji?ref_src...Ctwgr%5Eauthor
    Bence şirket yatırımcısı bu sayfayı takip etsin bazı şirketlerin iki üç kez kap olarak paylaştıkları açıklamaları bu şirket Twitter sayfasından paylaşıyor Twitter ı iyi kullanıyorlar şöyle 10 15 paylaşıma bakarsanız şirket hakkında az çok Bi fikir sahibi olursunuz zaten
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

4.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Git kumda oyna , bildiğin birşey varsa yaz ,yoksa sus ! Muhatap değilsin !!!sana birşey soran olmadı !! Manıpule öğrenmiş birşeyler gelmiş !!sen görmüş çözmüşsün işte,,
    Akd bakmaya bilmeyen biri mi söylüyor bunu pekiii.. heyecan yaratma, yanlış yönlendirme yapma bilmiyorsan sus bilen konuşsun, olanı söyledim işte sana gebeş kaplumbağası. Bankof 2 gün önce aldığı malları dün sattı.
    Kaynak: AKD

5. 15 inde aldığını 16 sında 10 bin eksikle sattı elinde 10 bin kaldı onun 6,5 inide bu gün sattı kısada Bi trade etti ama eli boş kaldı bu hareketler olacak ama boşver in gitsin yatırımcı şirkete baksın yeter nasıl Bi şirket olduğunu iyi Bi araştırın ayrıca patrona da laf atıyorlar adam gece gündüz şirketi için çalışıyor alman disiplini diyecem ama bu alman disiplinini de geçmiş neyse Bi alman ata sözünü paylaşayım buradan "tekrar ustalaştırır"

6. Bence bankof gibi satmak isteyen varsa satabilir meydan burada tabloda üstte kimse elindeki maldan kolay kolay ayrılmıyor veren ya avucunu yalar yada tükürdüğü lotları yalayarak geri alır

7. Dostum bankofdan satan tahtacı da olabılir , algı yapmak için , kım almış kım satmış işin hıkaye kısmı ,biz o işleri gecelı çok oldu , mesele şirket şirket ne yapıyor ona bakmak lazım,, burası embesıl dolu işte,, rastgele yazılmış şeyi kendını muhatap sanıp buranın sahıbı görüp ,işi gücü olmayan lağım fareleri işte ,
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

8. Neyse çok yazıp çizmeyecem herkes kafasına göre takılsın

Sayfa 20/345 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •