borsada artık algı herşeydir...ne teknik nede temel bu gün için pek de geçerli değil...cwene hissesinin algısı ise henüz prim yapmamış olmasıdır...bir çok arz 3-5 kat çıkış yaptılar...ilk arz sırasında ky nın elinde hisselerin %80 inin olması bu hisselerin güçlü ellerce toplanmasını zorlaştırmıştır..bu toplama zaman alacaktır...toplama olgunlaştıktan sonra ise agresif çıkışlar yapabilecektir...bu hissenin güçlü çıkışlar yapabilmesi için biraz da güven kazanması lazım...güven için de kararlı ve sağlam çıkışlar yapabilmeli ki alanlar ellerinde bir süreliğine tutabilsinler...bu hisseyi tutanlar çoğaldıkça tedavüldeki hisseler azalacak böylece hareketleri de sertleşecektir...
kısacası biraz daha sabır ve zaman gerekmektedir...şartlar olgunlaştığında bir kaç kat çıkabilme potansiyeli olabileceğini düşünüyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
https://twitter.com/CWEnerji?ref_src...Ctwgr%5Eauthor
Bence şirket yatırımcısı bu sayfayı takip etsin bazı şirketlerin iki üç kez kap olarak paylaştıkları açıklamaları bu şirket Twitter sayfasından paylaşıyor Twitter ı iyi kullanıyorlar şöyle 10 15 paylaşıma bakarsanız şirket hakkında az çok Bi fikir sahibi olursunuz zaten
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
15 inde aldığını 16 sında 10 bin eksikle sattı elinde 10 bin kaldı onun 6,5 inide bu gün sattı kısada Bi trade etti ama eli boş kaldı bu hareketler olacak ama boşver in gitsin yatırımcı şirkete baksın yeter nasıl Bi şirket olduğunu iyi Bi araştırın ayrıca patrona da laf atıyorlar adam gece gündüz şirketi için çalışıyor alman disiplini diyecem ama bu alman disiplinini de geçmiş neyse Bi alman ata sözünü paylaşayım buradan "tekrar ustalaştırır"
Dostum bankofdan satan tahtacı da olabılir , algı yapmak için , kım almış kım satmış işin hıkaye kısmı ,biz o işleri gecelı çok oldu , mesele şirket şirket ne yapıyor ona bakmak lazım,, burası embesıl dolu işte,, rastgele yazılmış şeyi kendını muhatap sanıp buranın sahıbı görüp ,işi gücü olmayan lağım fareleri işte ,
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Katılıyorum size kimin alıp sattığını bizlerin izlediğini olanlarda biliyor onlarda buna göre tablolar oluşturuyor bizde onların böyle yaptıklarını biliyoruz ona göre takılıyoruz işte işin ucu sonunda kuantum fiziğine kadar gider veya yunusun söylediği gibi bir ben vardır benden içeri sonuç tüm bunlar Bi hipnoz oluşturuyor ky nın burnunun ucundan alıp gidiyorlar malı kısaca bu
Yer İmleri