Sayfa 20/32 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
Arama sonucu : 252 madde; 153 - 160 arası.

Konu: BORLS Borlease Otomotiv A.Ş

1. Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

3.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Maalesef bunu bahane edip yarın üzebilirler

Bakalım neler olacak

4. endeksle işi olmayan şahanemiz endeksi takar olmuş hocam ne dersin? Ayrıca son durum nedir sizin pencerenizde

5. Egosunu tatmin ediyor güç bende diyor halbuki tavana çekmesi lazım anlamsız Bi bekleyiş hakim sabırla oynuyor
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

6. Bi neğatif uyumsuzluk varayrıca bu uyumsuzluk tek bir indikatörde değil hemen hemen hepisinede sadece pvt de uyumsuzluk yok o da fiyata yakın hareket ettiğinden olsa gerek şimdi genel Bi yorum yaparsak hacim hacim hacim yükselirken hacim olmalı direncini yüksek hacimle geçmeli bu hacim en az dolaşımdaki lotun %8~10 uyla olmalı ki anlamlansın
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

7. Çok acayip bir tahtacısı var gerçekten inanılmaz

8.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku

Bi neğatif uyumsuzluk varayrıca bu uyumsuzluk tek bir indikatörde değil hemen hemen hepisinede sadece pvt de uyumsuzluk yok o da fiyata yakın hareket ettiğinden olsa gerek şimdi genel Bi yorum yaparsak hacim hacim hacim yükselirken hacim olmalı direncini yüksek hacimle geçmeli bu hacim en az dolaşımdaki lotun %8~10 uyla olmalı ki anlamlansın
    Hocam beklediğiniz hacim geldi mi? Bugün biraz asansör yaptı ama çok kısa marjlarda tutturdu. Çakarsa fena salar diye korkuyorum. Bir kopup gidemedi kâğıt…

Sayfa 20/32 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •